- 2 Mayıs 2020
- 2.645
- 3.648
- Konu Sahibi Morrmeneksee
Kız zaten ya Latif diye başladım nasıl oldu anlamadım ya Fettah diye devam ettimKız bravo hayır siyah yazıyla büyütüp gözünüze gozunuze sokuyorum ama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız zaten ya Latif diye başladım nasıl oldu anlamadım ya Fettah diye devam ettimKız bravo hayır siyah yazıyla büyütüp gözünüze gozunuze sokuyorum ama
Saliha40 Arkadaşımızın adına okundu Rabbim niyetini dualarını kabul etsin inşallahBİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
=========================================
6. GÜN SIRA =) Saliha40
OKUNACAK ESMASI =) YA LATİF CC.
ESMA ANLAMI =)
Lütuf sahibi, her işin inceliklerini bilen, bütün arzuları yerine getiren, her şeye vakıf, inayet ve ihsan sahibi olan anlamına gelmekte.
El-Latîf : Her işin inceliğini bilip, hiç umulmadık yoldan kullarına iyilik ulaştıran Latif’tir.
OKUNACAK ADET =) 3000 ADET
BİLDİRİM SAATİ =) 21.30
Saliha40 ARKADAŞIMIZIN ÖZEL DUASI
Bismillahirrahmanirrahim
Elhamdülillah elhamdülillahi elhamdülillahi rabbil alemin vessalatu vesselamu ala rasulina Muhammedin ve ala alihi vesahbihi vesellem.
Ey mahzun olanların hüznünü ferah ve sevince çeviren Allahim kapına geldim sana inandım sana sığındım ellerimi sana açtım ve senden diliyor ve istiyorum beni affet . Ey bütün varlıkların rızkını ayri ayri vaktinde veren benimde rizik bereket kapılarımı ya latif isminle sonuna kadar ac rabbim. Ey bütün yer ve zamanları ve bütün varlıkların hallerini bilen Alim halim sana malumdur Şafi isminle bedenime şifa ihsan et. Senin güzel isimlerinle sonsuz rahmetine sığınıyorum ve onları şefaatçi yaparak sana yalvarıyorum Rabbim gönlümden geçen dile getiremediğim bütün dualarimi makamında kabul et ve geri çevirme rabbim.. ey kudreti akılların düşünebildiği bütün kudretlerden daha ustun olan, Tekvin sıfatlarınla bana katından temiz bir soy ihsan et omur boyu sana secde eden seni zikreden bir soy ver . Dua grubunda bir araya geldiğimizde tanımadığım ama senin gönüllerini dualarini bildiğin burada bulunan kardeşlerimin de dularina icabet et...amin amin
Ve sallahu ala seyyidina Muhammedin ve alihi ve sahbihi ve sellim teslimen kesiran kesira.. amin
LİSTE
Lna16
Diloss1
Tiniminimavihanim
mavikelebek34
5 528mucizemmm
Saliha40
Life light
Aktif Lora
agustos72
Yazarhanim
Mintimint
tatlicincap
B Buluts34
Magnifiaque
Ssevincli
penyez83
M Morlale8
Madammor
ezgiisel
Ceren0134
Sadelikherseydir
Asiltutku
kavs-i kuzah
sweetgirlcandy
K karamelli001
R rana20
@Ada-anne
Krew
F Flower__
namaste21
namaste21 kızı
Morrmeneksee
PiXiEE
Vardır bundada bi hayır ❤Kız zaten ya Latif diye başladım nasıl oldu anlamadım ya Fettah diye devam ettim
Bende ya vehhab ta oyle oldum ya vehhab ya vehhab ya vehhab ya fettah ya fettah dıe gıtmıs ztn ya vehhab cc. Dilim donmediKız zaten ya Latif diye başladım nasıl oldu anlamadım ya Fettah diye devam ettim
TamamdırMorrmeneksee geceye doğru bildirim yapacağım canım
Kızlar bildirimler biraz birikti bana yardımcı olursanız sevinirim
PiXiEE ve Magnifiaque kızlsr sız sonradan katıldığınız ıcın cok etıletlemıyorum ama ne durumdasınız tam olarak
5 528mucizemmm İÇİN BİLDİRİM YAPMAYANLAR
PiXiEE
Aktif Lora
Saliha40 İÇİN BİLDİRİM YAPMAYANLAR
Aktif Lora
PiXiEE
Magnifiaque
Sadelikherseydir
Asiltutku
kavs-i kuzah
F Flower__
namaste21 ve inci
@Ada-anne (geceye yakın bildirim yapacak)
Lavikelebek niyetini arıyorum
PiXiEE ve Magnifiaque kızlsr sız sonradan katıldığınız ıcın cok etıletlemıyorum ama ne durumdasınız tam olarak
PiXiEE
Aktif Lora
Aktif Lora
PiXiEE
Magnifiaque
Sadelikherseydir
Asiltutku
kavs-i kuzah
F Flower__
namaste21 ve inci
3000 Ya Latif okudum
PiXiEE
Aktif Lora
Aktif Lora
PiXiEE
Magnifiaque
Sadelikherseydir
Asiltutku
kavs-i kuzah
F Flower__
namaste21 ve inci
PiXiEEBİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
=========================================
4. GÜN SIRA =) mavikelebek34
OKUNACAK ESMASI =) YA VEHHAB CC.
ESMA ANLAMI =) İhsanı bol, çok fazla ihsanı bulunan, karşılıksız hibeler veren anlamına gelir.
OKUNACAK ADET =) 3000 ADET
BİLDİRİM SAATİ =) 21.30
@MAVİKELEBEK34 ARKADAŞIMIZIN ÖZEL DUASI
Bismillahirrahmanirrahim
Allah'ım bana, aileme, arkadaşlarıma, tüm sevdiklerime sağlık, sıhhat, huzur, ferahlık ver, günahlarımızı bağışla, tövbelerimiz kabul eyle. Ailemi başımızdan eksik etme, kardeşime zihin açıklığı ver hayırlısıyla okulunu bitirip çalışmasını nasip et.
Allah’ım bu mübarek ramazan ayında tüm sevdiklerimin ve burada bir arada dua için toplandığımız gruptaki tüm arkadaşlarımın da tuttuğumuz oruçları yaptığımız ibadetleri kabul et.
İşimde ferahlık, helaliyle bol kazanç ve bereket ver. Doğru zamanda doğru kişiyle aklımdaki ve kalbimdeki gibi biriyle senin rızana uygun yuva kurmayı ve huzurla mutlulukla yaşamayı nasip et. Maddi ve manevi sıkıntılarımı gider, Kötü insanlardan uzak tut iyilerle karşılaştır Allah’ım.
Duama katılıp amin diyen arkadaşlarımın da dualarını yaşamalarını nasip et inşaAllah. Rabbim günahlarımızı bağışla bizleri her türlü kötülükte, kazadan, beladan koru. Amin
LİSTE
Lna16
Diloss1
Tiniminimavihanim
mavikelebek34
5 528mucizemmm
Saliha40
Life light
Aktif Lora
agustos72
Yazarhanim
Mintimint