🎑Ramazan-ı Şerif Esma ve Dua Grubu(Liste kapanmıştır)🎑 🕌💞

🌠🌠🌠BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM 🌠🌠🌠
=========================================

5. GÜN SIRA =) 5 528mucizemmm

✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️

⏩OKUNACAK ESMASI =) YA BEDİ CC.

⏩ESMA ANLAMI =) el-Bedî', bütün varlıkları, eşi ve örneği olmaksızın, sanatkârane bir şekilde yaratan, misilsiz, hayret verici âlemler icat eden, hiçbir benzeri olmayan şeyler ortaya koyan demektir

⏩OKUNACAK ADET =) 3000 ADET

⏩ BİLDİRİM SAATİ =) 21.30

🤲💜🤲💜🤲💜🤲💜🤲💜🤲💜🤲💜🤲💜🤲💜

✡️✡️ 5 528mucizemmm ARKADAŞIMIZIN ÖZEL DUASI ✡️✡️

Bismillahirrahmanirrahim

Ya RABBİM 99 ismin adın hatır ve hürmetine ve okuduğumuz ya bedi hürmetine Tuğçe kuluna gönlünden geçen bütün dualarını hayırlısıyla kabul et. Ruhen ve bedVel Hamdu lillahi Rabbil Alemin AMİN AMİN AMİN...

LİSTE 📃 📃

Lna16 Lna16
Diloss1 Diloss1
Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim
mavikelebek34 mavikelebek34
5 528mucizemmm
Saliha40 Saliha40
Life light Life light
Aktif Lora Aktif Lora
agustos72 agustos72
Yazarhanim Yazarhanim
Mintimint Mintimint
tatlicincap tatlicincap
B Buluts34
M MaviMabellee
Ssevincli Ssevincli
penyez83 penyez83
M Morlale8
Madammor Madammor
ezgiisel ezgiisel
Ceren0134 Ceren0134
Sadelikherseydir Sadelikherseydir
Asiltutku Asiltutku
kavs-i kuzah kavs-i kuzah
sweetgirlcandy sweetgirlcandy
K karamelli001
R rana20
@Ada-anne
Krew Krew
F Flower__
namaste21 namaste21
namaste21 namaste21 kızı
Morrmeneksee Morrmeneksee
@PİXİEE
5 528mucizemmm kardeşimiz için 3000 Ya Bedi esmasını okudum

5. GÜN SIRA =) 5 528mucizemmm

✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️✡️

⏩OKUNACAK ESMASI =) YA BEDİ CC.

⏩ESMA ANLAMI =) el-Bedî', bütün varlıkları, eşi ve örneği olmaksızın, sanatkârane bir şekilde yaratan, misilsiz, hayret verici âlemler icat eden, hiçbir benzeri olmayan şeyler ortaya koyan demektir

🤲💜🤲💜🤲💜🤲💜🤲💜🤲💜🤲💜🤲💜🤲💜

✡️✡️ 5 528mucizemmm ARKADAŞIMIZIN ÖZEL DUASI ✡️✡️

Bismillahirrahmanirrahim

Ya RABBİM 99 ismin adın hatır ve hürmetine ve okuduğumuz ya bedi hürmetine Tuğçe kuluna gönlünden geçen bütün dualarını hayırlısıyla kabul et. Ruhen ve bedVel Hamdu lillahi Rabbil Alemin AMİN AMİN AMİN...

LİSTE 📃 📃

Lna16 Lna16
Diloss1 Diloss1
5 528mucizemmm
Saliha40 Saliha40
Life light Life light
Aktif Lora Aktif Lora
agustos72 agustos72
Yazarhanim Yazarhanim
Mintimint Mintimint
tatlicincap tatlicincap
B Buluts34
M MaviMabellee
Ssevincli Ssevincli
penyez83 penyez83
M Morlale8
Madammor Madammor
ezgiisel ezgiisel
Ceren0134 Ceren0134
Asiltutku Asiltutku
K karamelli001
R rana20
@Ada-anne
Krew Krew
F Flower__
namaste21 namaste21
namaste21 namaste21 kızı
@PİXİEE
5 528mucizemmm için 3000 Ya Bedi okudum

6. GÜN SIRA =) Saliha40 Saliha40

✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️

⏩OKUNACAK ESMASI =) YA LATİF CC.

⏩ESMA ANLAMI =)
Lütuf sahibi, her işin inceliklerini bilen, bütün arzuları yerine getiren, her şeye vakıf, inayet ve ihsan sahibi olan anlamına gelmekte.

El-Latîf : Her işin inceliğini bilip, hiç umulmadık yoldan kullarına iyilik ulaştıran Latif’tir.

🤲💜🤲💜🤲💜🤲💜🤲💜🤲💜🤲💜🤲💜🤲💜

✴️✴️ Saliha40 Saliha40 ARKADAŞIMIZIN ÖZEL DUASI ✴️✴️

Bismillahirrahmanirrahim

Elhamdülillah elhamdülillahi elhamdülillahi rabbil alemin vessalatu vesselamu ala rasulina Muhammedin ve ala alihi vesahbihi vesellem.
Ey mahzun olanların hüznünü ferah ve sevince çeviren Allahim kapına geldim sana inandım sana sığındım ellerimi sana açtım ve senden diliyor ve istiyorum beni affet . Ey bütün varlıkların rızkını ayri ayri vaktinde veren benimde rizik bereket kapılarımı ya latif isminle sonuna kadar ac rabbim. Ey bütün yer ve zamanları ve bütün varlıkların hallerini bilen Alim halim sana malumdur Şafi isminle bedenime şifa ihsan et. Senin güzel isimlerinle sonsuz rahmetine sığınıyorum ve onları şefaatçi yaparak sana yalvarıyorum Rabbim gönlümden geçen dile getiremediğim bütün dualarimi makamında kabul et ve geri çevirme rabbim.. ey kudreti akılların düşünebildiği bütün kudretlerden daha ustun olan, Tekvin sıfatlarınla bana katından temiz bir soy ihsan et omur boyu sana secde eden seni zikreden bir soy ver . Dua grubunda bir araya geldiğimizde tanımadığım ama senin gönüllerini dualarini bildiğin burada bulunan kardeşlerimin de dularina icabet et...amin amin
Ve sallahu ala seyyidina Muhammedin ve alihi ve sahbihi ve sellim teslimen kesiran kesira.. amin
LİSTE 📃 📃

Lna16 Lna16
Diloss1 Diloss1
5 528mucizemmm
Saliha40 Saliha40
Life light Life light
Aktif Lora Aktif Lora
agustos72 agustos72
Yazarhanim Yazarhanim
Mintimint Mintimint
tatlicincap tatlicincap
B Buluts34
Magnifiaque Magnifiaque
Ssevincli Ssevincli
penyez83 penyez83
M Morlale8
Madammor Madammor
ezgiisel ezgiisel
Ceren0134 Ceren0134
Asiltutku Asiltutku
K karamelli001
R rana20
@Ada-anne
Krew Krew
F Flower__
namaste21 namaste21
namaste21 namaste21 kızı
PiXiEE PiXiEE

M MaviMabellee kuzum yaptıgımı demek için demıyorum oyle algılanmasın asla senın ıcın sekine duası ve ınsırah okudum ruhen sıkıntın gıtsın hafiflemen adına. Yanı senın ıcın dua eden arkadasların var bunu unutma ne zmn ıhtıyacın olursa yaz burdan olurmu 😘💜🌸 ınsallah ferahlarsın 🤲

M MaviMabellee kuzum yaptıgımı demek için demıyorum oyle algılanmasın asla senın ıcın sekine duası ve ınsırah okudum ruhen sıkıntın gıtsın hafiflemen adına. Yanı senın ıcın dua eden arkadasların var bunu unutma ne zmn ıhtıyacın olursa yaz burdan olurmu 😘💜🌸 ınsallah ferahlarsın 🤲
Ayyy Allah razi olsun kuzum oyle dardaydim ki oyle yalniz hissediyodum ki senle konusmak bugun bana cok iyi geldi teravihten sonra bi ferahlama geldi cok sukur, sizin dualarinizin etkisi de vardir muhtemelen Rabbim hepimizden razi olsun çokkkk tesekkur ederim🥲❤️❤️🤲🤲🤲😍

Ayyy Allah razi olsun kuzum oyle dardaydim ki oyle yalniz hissediyodum ki senle konusmak bugun bana cok iyi geldi teravihten sonra bi ferahlama geldi cok sukur, sizin dualarinizin etkisi de vardir muhtemelen Rabbim hepimizden razi olsun çokkkk tesekkur ederim🥲❤️❤️🤲🤲🤲😍
Cok sevındım canım ınan bıraz ara vermen daha ıyı edecek senı 😘😘dualarımız seninle nesibem

6. GÜN SIRA =) Saliha40 Saliha40

✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️

⏩OKUNACAK ESMASI =) YA LATİF CC.

⏩ESMA ANLAMI =)
Lütuf sahibi, her işin inceliklerini bilen, bütün arzuları yerine getiren, her şeye vakıf, inayet ve ihsan sahibi olan anlamına gelmekte.

El-Latîf : Her işin inceliğini bilip, hiç umulmadık yoldan kullarına iyilik ulaştıran Latif’tir.

🤲💜🤲💜🤲💜🤲💜🤲💜🤲💜🤲💜🤲💜🤲💜

✴️✴️ Saliha40 Saliha40 ARKADAŞIMIZIN ÖZEL DUASI ✴️✴️

Bismillahirrahmanirrahim

Elhamdülillah elhamdülillahi elhamdülillahi rabbil alemin vessalatu vesselamu ala rasulina Muhammedin ve ala alihi vesahbihi vesellem.
Ey mahzun olanların hüznünü ferah ve sevince çeviren Allahim kapına geldim sana inandım sana sığındım ellerimi sana açtım ve senden diliyor ve istiyorum beni affet . Ey bütün varlıkların rızkını ayri ayri vaktinde veren benimde rizik bereket kapılarımı ya latif isminle sonuna kadar ac rabbim. Ey bütün yer ve zamanları ve bütün varlıkların hallerini bilen Alim halim sana malumdur Şafi isminle bedenime şifa ihsan et. Senin güzel isimlerinle sonsuz rahmetine sığınıyorum ve onları şefaatçi yaparak sana yalvarıyorum Rabbim gönlümden geçen dile getiremediğim bütün dualarimi makamında kabul et ve geri çevirme rabbim.. ey kudreti akılların düşünebildiği bütün kudretlerden daha ustun olan, Tekvin sıfatlarınla bana katından temiz bir soy ihsan et omur boyu sana secde eden seni zikreden bir soy ver . Dua grubunda bir araya geldiğimizde tanımadığım ama senin gönüllerini dualarini bildiğin burada bulunan kardeşlerimin de dularina icabet et...amin amin
Ve sallahu ala seyyidina Muhammedin ve alihi ve sahbihi ve sellim teslimen kesiran kesira.. amin
LİSTE 📃 📃

Lna16 Lna16
Diloss1 Diloss1
5 528mucizemmm
Saliha40 Saliha40
Life light Life light
Aktif Lora Aktif Lora
agustos72 agustos72
Yazarhanim Yazarhanim
Mintimint Mintimint
tatlicincap tatlicincap
B Buluts34
Magnifiaque Magnifiaque
Ssevincli Ssevincli
penyez83 penyez83
M Morlale8
Madammor Madammor
ezgiisel ezgiisel
Ceren0134 Ceren0134
Asiltutku Asiltutku
K karamelli001
R rana20
@Ada-anne
Krew Krew
F Flower__
namaste21 namaste21
namaste21 namaste21 kızı
PiXiEE PiXiEE
Saliha40 Saliha40 arkadaşımızın niyetine 3.000 YA LATİF okudum ALLAH kabul etsin Aminnnn Morrmeneksee Morrmeneksee

X