🎑Ramazan-ı Şerif Esma ve Dua Grubu(Liste kapanmıştır)🎑 🕌💞

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
=========================================

5. GÜN SIRA =) 5 528mucizemmm

OKUNACAK ESMASI =) YA BEDİ CC.

ESMA ANLAMI =) el-Bedî', bütün varlıkları, eşi ve örneği olmaksızın, sanatkârane bir şekilde yaratan, misilsiz, hayret verici âlemler icat eden, hiçbir benzeri olmayan şeyler ortaya koyan demektir

OKUNACAK ADET =) 3000 ADET

BİLDİRİM SAATİ =) 21.30

5 528mucizemmm ARKADAŞIMIZIN ÖZEL DUASI

Bismillahirrahmanirrahim

Ya RABBİM 99 ismin adın hatır ve hürmetine ve okuduğumuz ya bedi hürmetine Tuğçe kuluna gönlünden geçen bütün dualarını hayırlısıyla kabul et. Ruhen ve bedVel Hamdu lillahi Rabbil Alemin AMİN AMİN AMİN...

LİSTE

Lna16
Diloss1
Tiniminimavihanim
mavikelebek34
5 528mucizemmm
Saliha40
Life light
Aktif Lora
agustos72
Yazarhanim
Mintimint
tatlicincap
B Buluts34
M MaviMabellee
Ssevincli
penyez83
M Morlale8
Madammor
ezgiisel
Ceren0134
Sadelikherseydir
Asiltutku
kavs-i kuzah
sweetgirlcandy
K karamelli001
R rana20
@Ada-anne
Krew
F Flower__
namaste21
namaste21 kızı
Morrmeneksee
@PİXİEE

kızlar esmaların özelliklerini okuduğunuz bir uygulama var mı ? netten bakıyorum hepsi ayrı açıklama yapmış

PiXiEE ahanda bu buldum tam anlamıyla mesajı

Morrmeneksee atmıştı bize canım biz ordan seçmiştik
Lnam onları ornek olsun dıe atmıstım ben yoksa 100 lerce esma var ben bırz bılmedıgımız farklı olan esmalara yönelelim die cevsenden seçip ornek olarak atmıstım ama kesınlıkle cevsen okumanızı onerırım cok guzel esmalar var orda

İyi ki de bulmuşsun menekşem hepsi çok güzel esmalar ve duymadığım çok Esma vardı gerçekten Allah kabul etsin bende de Cevşen var açıklamalı bende bakayım bir ara neler var diye iyi dedin kuzunmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…