DUALAR

5 vakit namaz kılındı ( unutmadan atayım yogunum henuz yatsı okunmadı

3.cüz okundu ( hatım grubu için )

13. // 14. Cüz Okundu ( hatim grubu için )

13.// 14. Cüz okundu kendi hatmim için :)

15.cüzden yarım sayda kaldı inşallah gece tamamlayacagım ...Kalan 15 cüz ancak bugun yeniden okumaya baslayabildim.Önümde 5 gün var hedef 10 cüz okumak inşallah

"Allâhümmekfinî bi helâlike an harâmike, veğninî bi fadlike ammen sivâke." (Tirmizi, Daavât 121) Anlamı: “Allah'ım! Bana helâl rızık nasip ederek beni haramlardan koru!

Karınca (Bereket) Duası
“Allahümme ya Rabbi Cebrâîle ve Mîkâile ve İsrâfile ve Azrâile ve İbrahime ve İsmaile ve İshaka ve Yakube ve münzilel berakâti vet Tevrâti vez-Zebûri vel İncili vel Furkan. Ve lâ havle ve lâ kuvvete illa billahil aliyyil azim. Lâ ilâhe illallahül melikül hakkul mübin. Muhammedü-Resülüllahi sadikul va’dil emin. Ya Rabbi, Ya Rabbi, Ya Rabbi, Ya Hayyu, Ya Kayyum, Ya zel Celali vel İkram. Es’elüke ya Rabbel arşil azimi en yerzükani rizkan halalen tayyiben birahmetike ya erhamer Rahimin. Yemliha, Mekseline, Mislina, Mernüş, Debernüş, Şazenüş, Kefetatayyuş, Kıtmîr.”

"Allâhümme fâlikal- ısbâhı ve câ ılelleyli sekenen veş-şemse vel-kamere husbânen ıkdı anniddeyne ve ağninî minel-fakri ve emtiğnî bi-sem î ve besarî ve kuvvetî fî sebilik

Allahümme Malikel’mülki tu’til’mülke men teşaü ve tenziul’mülke mimmen teşaü ve tüizzü men teşaü ve tüzillü men teşaü bi’yedikel’hayr, inneke ala külli şey’in kadir.) Rahmened’dünya vel’ahireti tuğdihe men teşeü ve temneuhe men teşeü irhamnî rahmeten tuğninî bihe an rahmti men sivek.

Rabbenaf’teh beynena ve beyne kavmina bilhakki ve ente hayru’l-fatihin

Allahümme yâ müfettihal ebvâb. İftah lenâ hayral bâb,

Allahumme kanni’ni bima razekteni ve barikli fihi ve ahlif ‘aleyye kulli ğaibetin-li bihayr.

Allahummeğfirli verhamni vehdini ve ‘âfini verzukni.””
ZİKİRLER

Sübhânallahi ve bi-hamdihî, estağfirullâhe ve etûbü ileyh

Lâ ilahe illallahü melikül Hakkul Mübin

Lâ ilâhe illallahü vahdehû lâ şerîke leh, lehü'l-mülkü ve lehü'l-hamdü ve hüve alâ külli şey'in kadîr

Sübhânallahi ve bi–hamdihî sübhânallahi’l–azîm

Lâ ilâhe illallah

Estağfirullah.

Ya hayyü ya kayyüm

Allâhümme eınnî alâ zikrike ve şükrike ve hüsni ibâdetike.

Sübhânallâhi velhamdülillâhi velâ ilâhe illâllâhu vallâhu ekber, velâ havle velâ kuvvete illâ billâhil aliyyil azîm.

Sübhânallâhi ve bihamdihî adede halkıhî ve rızâ nefsihî ve zinete arşihî ve midâde kelimâtihî.

Sübhânallâhi ve bihamdihî.

Allâhümme Salli alâ Seyyidinâ ve Nebiyyinâ Muhammed

Ya Erhamerrahimin

Ya Gaffarez Zünü

Ya Atikarrikab

Ya Rezzak

Cezallahü anna Muhammeden sallallahü Teala Aleyhi ve sellem ma hüve ehlül

Allahummağfir ummete Muhammed

Allahummesrah sudurena ilel imani vel islam

Rabbigfir verham ve ente hayrur rahimin