- 23 Mart 2022
- 16.132
- 63.549
- 548
- 41
Bağışlanır canım Allah kabul eylesinKur'an hatmi yaşayan birine bağışlanır mı ?
Ben kendi ruhaniyetime okudum hatmi şerif

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bağışlanır canım Allah kabul eylesinKur'an hatmi yaşayan birine bağışlanır mı ?
Şükürler olsun Rabbime birinci orucumuzu tutuyoruz ve Hatmime başladım birinci cüzle ❤⚘
RABBIM kabul etsin...kadir gecesi bitirip bağışlamayi da nasip etsin
Eki Görüntüle 3552048
Allah kabul etsin inşallahBağışlanır canım Allah kabul eylesin
Ben kendi ruhaniyetime okudum hatmi şerifnasip olursa yine okumak istiyorum
Allah kabul etsin inşallah canm bende bağışlanır diye biliyorum ama nete bakınca kafam karıştı sormak istedim.. bende okuyaym o zamanBağışlanır diye biliyorum canım. Ben kızımın ruhaniyeti için okuyorum mesela şuan
Allah kabul etsin inşallah
Yani ben başkasına okuyup hatim yapabilirim degil mi
Evet Hatim yapabilirsin başkasınaAllah kabul etsin inşallah canm bende bağışlanır diye biliyorum ama nete bakınca kafam karıştı sormak istedim.. bende okuyaym o zaman
Tamam teşekkür ederim ablaEvet Hatim yapabilirsin başkasına
Evet Hatim yapabilirsin başkasına
İnternette kafam karıştı yazmışsın, onun için tekrar yazma gereği duydumTamam teşekkür ederim abla![]()
Evet biliyorum abla hatimi kendim okuyup sevabını bağışlayacam internette kuran başkasına okunmaz herkes kendisi okumalı falan yazıyordu olmuyor mu diye kafam o yüzden karıştı o yüzden soraym dedim, anladm sağol canımİnternette kafam karıştı yazmışsın, onun için tekrar yazma gereği duydum
Başkasına Hatim yapabilirsin derken;
Hatimi sen okuyorsun, başkasının adına hatim yapmış olmuyorsun.
Okuduğun hatmin sevabını istediğin kişiye hediye ediyorsun.
Baloncuk canım biz hatim yapıp, sevabını hediye ediyoruz yaşayan veya ölen birilerine.
Onların adına hatim yapmış olmuyoruz. Hatim baştan sona kişi kendi okununca oluyor.