Ramazan geldı hos geldı

ramazan bitiyor.mubarek kadir gecesi hepinizin kadir gecesi kutlu olsun.ben hindistandayim burda sabaha kadar camilerden kuran ve ilahi sesleri geliyor ama burda kadinlar camilere giremiyor.
bide burdan bi ramazan anektodu daha burda ramzanlari halim diye bi yiyecek yapip adim basi isil isil onu satiyolar.bugday ve etin iyice ozlesmis hali ve tabi boool baharatli
burda iftarlar once meyve ve hurmayla acilip saat9 dan sonra yani cogunlukla teravihten onra yemege geciliyor.mide icin daha guzel bi yntem dimi?

butun guzellikleriyle 11 ayin sultani geldi ve gitti.rabbim hepimizin dualarini ibadetlerini kabul etsin.nice ramazanlara kavustursun insaallah.ramazanin buyulu atmosferini hep ruhlarimizda duyursun insallah:a015::Saruboceq:hepiniinizin bayrami mubarek olsuna.s.a.s.

Herkese iyi bayramlar Şeniz a.s.

bayramkartnf1.gif

hepinizin bayrami mubarek olsun.tabi gecmiz bayraminiz. burda dun bayram namazi kilindi.ama dun arkadaslarla bi toplu kahvaltinin disinda yalniz bi bayram geciriyorum bugun burada 2. gunu kutlaniyor.esim bi is icin disari cikti.ve ben 2. gunude yalniz ve garip geciriyorum.ya rabbi gurbet bayramda dah da bi zor oluyor.

Back