Ramazan geldı hos geldı

sevda cicegi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2008
484
0
96
Diğer
Arkdaslar umarim konuyu dogru basliga acmisimdir. daha once acildimi diye kontrol edemedim .oruclarimizi tutmaya basladik.benyurtdisinda bi ramazan heyecani yasiyorum.bu heyecanimi sizinle paylasip basi rahmet ortasi magfiret sonu cehennem azabinndan insallh kurtulus olan bu ayi dolu dolu yasamak istiyorum
burda bu aya dair her tur paylasim yapalim
duydugumuz guzel soz hadis
teravihlere gittiginiz camiler(ben malesef gidemiyorum) soludugunuz manevi hava her sey iftar davetleri
hepinizin ramazani mubarek olsun:Saruboceq:

sizinde Ramazan-ı şerifiniz mübarek olsun arkadaşım.. Cennette Reyyân denilen bir kapı vardır. Oradan sadece oruçlular girer. Oruçlular girdiler mi artık kapanır, kimse oradan giremez....

Ramazan ayı “Oruç” (savm) ayıdır. Çünkü; Ramazan (yanmak) ayında oruç tutan ve tevbe edenlerin günahları yanar, yok olur. Oruç; kişinin kendisini belli şeylerden tutup geri dönmesi, Rabbine iltica etmesidir.

Bizlere mübarek kıldığın bu Ramazan ayında “Hüzün Peygamberi”nin, hüzünlü ümmeti olarak af diliyoruz Sen’den Yâ Rab. Bütün varlığımızla, her ne kadar affa layık olmasak da; kabulümüzü intizar ediyoruz, kabule layık olmasak da...

hayırlı ramazanlar herkese

çok seviyorum ramazan ayını bende ,hep birlikte yapılan iftarları ,sahurları ...

rabbimin verdiği o inanılmaz bereketi...

paylaşımı ,sohbetleri ,huzur dolu namazları...

Allah hakkıyla geçirmeyi nasip etsin inşallah bu güzel ayı

11 ayın sultanı yine geldi şükürler olsun,:Saruboceq:
ibadetleriniz kabul olsun,
sofralarınız bereketle dolsun:Saruboceq:

sevabini yalniz Allahin kendisinin takdir edecegi bir ibadet
o yuzden sadece midemize degil dilimizle kotu sozlerden uzak durarak
gozumuzle kotu olana bakmayarak
hayalimize dahi kotu seylerden uzak tutarak bir oruc tutmaliyiz
bir hadiste peygamber efendimiz(s.a.v)biri size satastiginda ben orucluyum de buyuruyor

ben ediyorum canım :)
Lütfen
bu sıcakta oruç tutanlara acımayınız..! Onlar afrikalı açlar değil..!
Cennette köşkler inşa eden zeki girişimcilerdir..! Hayırlı RAMAZANLAR..:)

ben hamile olduğum için oruç tutamıyorum ama ramazanın huzuru heyecanı içimde sürekli oluyor ramazan ayını çok seviyorum insanı inanılmaz rahatlatıyor.herkesin ramazan ayı mübarek oruçları ve duaları kabul olur inşallah

arkadaslar hadi ama bu topigi bu ay canli tutalim.herkesin gittigi bi cami ramzana ozel uyguladigi planlar hazirliklar davetler vardir paylasalim lutfen :enbuyukkk:

Ramazanın o büyülü atmosferini yaşıyoruz çok şükür.
Birçoğumuz gibi apayrı duygular hasıl oluyor insanda.
Layıkıyla yaşamayı nasip etsin Allahım.
Geçen ramazan sağlık sorunları yaşamıştım ,hiç feyz alamamıştım.
Bu yıl binlerce şükür aşırı sıcaklar olmasına rağmen Allahım kolaylık veriyor.
İki kızım (12 -16 yaş) eşim ve ben orucumuzu tutuyoruz.
Kuranı kerimi arapça bilmiyorum.Mealini okumaya gayret ediyorum.
Birlikte iftarlar açıyoruz ,, heyecanlı sahurlar yapıyoruz.
Allahımın mucize bereketini görüyoruz.
İftara misafir almaktan mutlu oluyorum.
Hepimizin yaptığı ibadetler kabul olsun inşallah.

masallah ne guzel hatimler iftarlar sahurlarla dolu dolu bereketli bi ramazan geciriyor kk Allah hepimizin ibadetlerini kabul etsin.benim bi slkintim var sahura kalkamiyorum.malesef gec yatiyorum alsanaalsanasmile
.ben bu ramazan bide misafir agirliyorum evimde turkiyeden kiz karesim geldi.normalde birlikte yeni hatim okumak istedim.olmadi.yarim hatimim var insallah tamamlaya bilirim.
biraz yorucu geciyor bu ramazan ama cok guzel.
bol bol iftara gidiyor ve ozellikle ogrencileri evime davet ediyorum
toku doyurmak zordur da aci ve ihtiyacliyi doyurmak daha guzel ve sevaplidir diye dusunuyorum.:teselli:
bide uzulmelimiyim sevinmelimiyim bilmiyorum paylasmak istedim Ramazanin son 10 gunu esim umreye gidiyor bayramdada orda olcak ve kardesim de gitmis olacak birden yalniz kalacagimsenağlama
Rabbim gurbetimizi kurbete cevirsin.yeterki ona yakin olalim:Saruboceq:

arkadaslar aklima eski ramazanlarda ailemle gittigimiz cami ziyaretleri geldi.o huzuru baska hic bi yerde duyamadim,bi yetiskin olunca da sultan ahmet kitap fuarina gitmek olmazsa olmazlardan oldu.ama artik bunu yasayamayali cok oldu.Istanbullular kiymetini bilin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…