- 12 Kasım 2009
- 5.761
- 4.814
-
- Konu Sahibi Hayat ne garip
Havuzadami giremeyiz acabaSuya girmek için serin olabilir, ama gezebilirsiniz
Tşkler insalhBen geçen yıl sezonu 5 haziranda Alanyada açtım, deniz serinceydi ama gayet yüzülüyordu. Ondan önceki yıllarda annemler 15 Mayısat gittiler gayet yüzmüşler , duruma bağlı diyorum.:)
Ciddimi vallaha gaza geldimOyle bir imkanim olsa buz gibi de olsa yuzerdim :)
Havuz denizden de soğuk olmaz mı?Havuzadami giremeyiz acaba
Mayisin 2 ramazan bayramı ilk haftası maelesf bu seneBayram mayısın kaçına denk geliyor?
Başları ve ortalarında henüz soğuk olur deniz. Ha ama hava sıcaktır bu yüzden tir tir titretmez.
Mayıs sonu, haziran ilk hafta tam tadında olur. :)
2 Mayısta başlıyor bayramBayram mayısın kaçına denk geliyor?
Başları ve ortalarında henüz soğuk olur deniz. Ha ama hava sıcaktır bu yüzden tir tir titretmez.
Mayıs sonu, haziran ilk hafta tam tadında olur. :)
Çocuklar deniz k narinda kumla oynamayı seviyor aguasi büyük hep hazvuzda eğleniyorlar bende dahil7 haziranda bende alanyadaydım geçen yıl, sezonu olmasına rağmen ilk 3 gün hava bulanık ve deniz dalgalıydı, rüzgar vardı ve denize girip çıkınca bildiğin üşüdük. Güneş olmadığı için güneşlenemedikde.3 günden sonrasıda harikaydı, en azından deniz kenarında üşümeden durabildik.Geçen yıl yaz biraz geç geldi belkide ondandır.Ama mayıs ayı ,eğer soğuk denize alışkın değillerse çocuklar için zor olur gibi geldi bana.
Soğuk olabilir bnceTatillerimizi bayrama denk getiriyoruz bu senede kurbanda memlekette kalalım dedim bu şekilde bir otel beğendik niyetlendik bu seferde havuza giremezsek aguasi çok güzel uzuluruz
AaaSoğuk olabilir bnce
Kurbana tatile gitseniz daha iyi olur gibi
Gerçi daha geçen hafta haberlerde denize giriyorlardı Antalya’da
Mayisin 2 ramazan bayramı ilk haftası maelesf bu sene