- 19 Mayıs 2015
- 267
- 108
- 36
Tm ellimden geldikce yardim ederim insallahYeni arkadaşlara sesleniyordum canım biraz daha bekleyelim zaten okumalarımıza da başlayalım alan olmazsa biz aramızda paylaşırız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tm ellimden geldikce yardim ederim insallahYeni arkadaşlara sesleniyordum canım biraz daha bekleyelim zaten okumalarımıza da başlayalım alan olmazsa biz aramızda paylaşırız
Yarın bakalım ben de okumaya başlayacağım ALLAH nasip ederseTm ellimden geldikce yardim ederim insallah
ayhh insallah.. sen saat kaca kadar takiliyorsun buraya gec olmadimi ordaYarın bakalım ben de okumaya başlayacağım ALLAH nasip ederse
12 ye geliyor canım netim gün içinde de ara ara açık oluyor bir de kpss ye hazırlanıyorum kpss forumunda ders çalıştığım arkadaşlarımla yazışıyoruz ara ara sen neredesin ?ayhh insallah.. sen saat kaca kadar takiliyorsun buraya gec olmadimi orda
ben hollandada yasiyorum .. Oo ALLAH zihin acikligi versin12 ye geliyor canım netim gün içinde de ara ara açık oluyor bir de kpss ye hazırlanıyorum kpss forumunda ders çalıştığım arkadaşlarımla yazışıyoruz ara ara sen neredesin ?
oo uzaktaymışsın canım sen amin canım seneye sıanava gireceğim yaş 30memur olalım biraz daha rahat edelim diye uğraşıyoruz düğün borcunu falan kredi borcumuzu ödemek kolay olur o kadar okuduk hayırlısı bakalım bir sene erken uyumak olmaz banaben hollandada yasiyorum .. Oo ALLAH zihin acikligi versin
TAMAM CANIM ALLAH RAZI OLSUN OKUYUNCA BİLDİRİRSİN DEĞİL Mİ16 ve 17 yi de ben alayım
Hayırlısı canım okumaya başlarız zaten ben bugün başlayacağım hayırlısıyla10 kişi olmuşuz bile okumak isteyen arkadaşımız vardır inşaallah :)
Evet canım bayram gelmeden bitireceğiz ALLAH'IN İZNİYLE11 ILE 12 ALAYIM DA BOSLUKLAR DOLSUN :) RAMAZAN BAYRAMINA KADAR DEGIL MI
inşaallah canım kendimizde tamamlarız ama katılım çok olursa daha bereketli olur ben haftaya başlayabilirim ancaHayırlısı canım okumaya başlarız zaten ben bugün başlayacağım hayırlısıyla
Hayırlısı olsun canımcım evet fazla olursa daha bereketli olur dualarımızı da bir gün belirleriz ayrı ayrı yazarız en son da akşamında kapatırız ben çok seviniyorum canım katılım yine de iyi daha ne olsun Rabbim maddi manevi dileklerimizde ve cehennem azabından kurtulmamıza bir vesile olur inşallah bu hatimlerimizinşaallah canım kendimizde tamamlarız ama katılım çok olursa daha bereketli olur ben haftaya başlayabilirim anca