Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
20. cüzü aldim kuzucum Rabbim kabul etsin insaAllah bayram sonu okuyabilcem nasip olursa
27.cuzu okudum Allah kabul eder insallah
Allah okuduğumuz hatimi kabul etsin inşallah13. cüz okundu arkadaşlar yetiştirdim ALLAH dualarımızı kabul etsin inşallah amin...
aryalorinn canım sen hatmimizin duasını verdin zaten dualarda birbirimizi analım inşallah şimdiden hayırlı bayramlar herkese
Hepinizin ağzina sağlik Rabbim dualarımızı hayırla sonuçlandırsın insaAllah13. cüz okundu arkadaşlar yetiştirdim ALLAH dualarımızı kabul etsin inşallah amin...
aryalorinn canım sen hatmimizin duasını verdin zaten dualarda birbirimizi analım inşallah şimdiden hayırlı bayramlar herkese
kuzum mazeretim bitsin okuyacam insaAllah
Tamam canım Allah razı olsun
ALLAH RAZI OLSUN canım benim
kuzucum bugün 20. cüzü okumadan siteye bi bakayım dedim abdest aldıydım okumak için senin yazını gördüm kuzum:) sen okundu sayabilirsinhmbg canım sen 20. cüzü okumaya başladın mı arkadaşın yarım kalan hatiminde
ALLAH RAZI OLSUN canım nasılsın ben de rejime girdim iyice canım bu kiloları atacağımkuzucum bugün 20. cüzü okumadan siteye bi bakayım dedim abdest aldıydım okumak için senin yazını gördüm kuzum:) sen okundu sayabilirsin