- 22 Temmuz 2014
- 30.062
- 26.855
tamam canım ALLAH RAZI OLSUN ekliyorum23 cuzude ben alim canim rabbim kabul etsin insallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tamam canım ALLAH RAZI OLSUN ekliyorum23 cuzude ben alim canim rabbim kabul etsin insallah
bu hatim yarımken yeniden bir hatime başlamak bana mantıklı gelmiyor canım bu niyetimizi bir hayırlısıyla tamamlayalım daTekrar bi hatim başlatmaya ne dersiniz ilk beş benim bitirince daha alırım kızlar
Başlı hatim var mı farketmemisitim ablacım kaçıncı cuzdesiniz ondan alayimbu hatim yarımken yeniden bir hatime başlamak bana mantıklı gelmiyor canım bu niyetimizi bir hayırlısıyla tamamlayalım da
yok gülüm başlı hatmimiz var yanında isimler yazanlar alındı okuyanlarınkini de okundu yazıldı onu bitirelim inşallah dedim bayrama kadar bakalım tamam hemen ekliyorum ALLAH RAZI OLSUN canım okudukça bildirim yaparsınAy şimdi fark ettim ya cuzlerin hepsi yazılı olunca alındı sandım kusura bakma ablacım 24 25 26 27 28 benim olsun o zmn
ALLAH RAZI OLSUN canım benimHayırlı Cumalar canım benim 22. cüzü ben alayım
Rabbim senden de razı olsun kuzucum okumamıza vesile oluyorsunALLAH RAZI OLSUN canım benim
ALLAH dualarımızı kabul eder inşallah hatimimizi de kabul eder inşallah amin canım dualarından eksik etme bzileri deRabbim senden de razı olsun kuzucum okumamıza vesile oluyorsun
inşallah canım benim hep duamdasın Allah ın izniyleALLAH dualarımızı kabul eder inşallah hatimimizi de kabul eder inşallah amin canım dualarından eksik etme bzileri de