Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sağol canım ben de 28. cüze başladım bakalım birkaç güne bitiririm inşallah diğer arkadaşlar da bayağı sessiz de onun için bir ses yok gibisine ara ara msj atıyorum konumuza ama yavavaş yavaş okurlar heraldeaynaa canım ben hastalanmazsam okurum canım
kimseden ses çıkmadığına göre okuyacaklardır,yoksa yazarlardı, miraç75 doğum yapmamışmıydı bebiş nasıl acabasağol canım ben de 28. cüze başladım bakalım birkaç güne bitiririm inşallah diğer arkadaşlar da bayağı sessiz de onun için bir ses yok gibisine ara ara msj atıyorum konumuza ama yavavaş yavaş okurlar heralde
evet okurlar ALLAH HEPSİNDEN RAZI OLSUNkimseden ses çıkmadığına göre okuyacaklardır,yoksa yazarlardı
ALLAH RAZI OLSUN CANIM18.cüz de okundu arkadaşlar
ben 28. cüze başladım canım ama istersen 29. cüzü sana verebilirim senin ismini yazarım okuyunca da bildirirsin Ramazan bayramına kadar hatimimizi yapalım diyoruz ALLAH'IN izniyle..Okunmayan varsa okuyabilirim kızlar
tamam 29cuzu aldım inşallah.dualarınızı eksik etmeyin..ben 28. cüze başladım canım ama istersen 29. cüzü sana verebilirim senin ismini yazarım okuyunca da bildirirsin Ramazan bayramına kadar hatimimizi yapalım diyoruz ALLAH'IN izniyle..
hatimimiz bittiğinnde hepimize dua edelim hepimizin birbirine duası lazım dualara çok ihtiyacımız vartamam 29cuzu aldım inşallah.dualarınızı eksik etmeyin..