- 25 Mart 2015
- 1.084
- 691
-
- Konu Sahibi Vakana-pan
al bendende okadar, akşam sahurda vitamin ilacı aldım şimdilik iyiyim, bide ben ailemden uzak yaşıyorum, eşimle kavga etmiyim diye annem kalıyor ramazanda yanımda.
Günaydın sevgili KK arkadaşlarım..
Bugün Ramazanın 3. günü ve ben iptal oldum ya. Hayatımda hiçbir Ramazanı bu kadar yorgun yaşamamıştım. İftardan sonra direkt koltukta uyuyorum,sahura kadar. Ortalık falan hak getire tabi.. Uyuduğum zaman eşim kaldırmak istiyor ee o zaman da çok sinirli oluyorum ve tartışıyoruz.
Dün iftarda bana "böyle gidecekse oruç tutma,bambaşka bir insan oldun" dedi.
Farkındayım çok sinirli,tahammülsüz bir insana dönüştüm bu 3 gün içinde ne yapacağım bilmiyorum. Bugün hiç konuşmadık mesela. Artık hareketlerim onun canını sıkıyormuş. Otur bir düşün dedi..
Haklı evet ama saat 08.30'dan akşam 18.30 a kadar çalışıyorum.. Bedenen ve ruhen çökmüş durumdayım
Sahurda vitamin falan mı alsam valla adam boşacayacak beni Ramazanın sonuna kadar
Sizce etkileri nasıl orucun?..
ramazanı sinirli geçirmek çok garip geliyor bana, o tutulan oruçlarda bir eksik var demek ki , aç-susuz kalmak olarak algılanıyor oruç tutmak sadece demek ki.
ramazan ayı huzur ayırdır, maneviyatın yüksek olması gereken, insanların birbirine sinirli davranmak yerine çok daha hoşgörülü olması gereken bir aydır
bakalım bikaç gün denicem yazarım canım sana.Valla annem falan yanıma gelemz de... İlaç işe yararsa bana mutlaka yaz canım ya. Bir şekilde düzelmeliyim
ramazanı sinirli geçirmek çok garip geliyor bana, o tutulan oruçlarda bir eksik var demek ki , aç-susuz kalmak olarak algılanıyor oruç tutmak sadece demek ki.
ramazan ayı huzur ayırdır, maneviyatın yüksek olması gereken, insanların birbirine sinirli davranmak yerine çok daha hoşgörülü olması gereken bir aydır
Oruçluyken sorunum yok ki benim daha çok iftarı açtıktan sonra oluyor. Yoksa aç kalmak değil zaten amacımız.
ben ramazanda 4 te uyuyup 7 buçukta eşim horul horul uyurken işe kalkıyorum .
kalkınca onu uyuyor diye boğasım gelsede öpe öpe koklaya koklaya çıkıyorum yataktan
e zaten öyle oluncada mutlu uyanmış oluyorum .
işten eve gidiyorum koştur koştur yemek hazırlamaya çalışıyorum eşim ev işine hayatta yardım etmez ağır abi modu :)))
ama masamı topladıktan sonra beni yürüyüşe dondurma yemeğe çıkarır buda onun vazifesi diye bakıyorum
yani bi şekilde kendimi motive edip mutlu olmaya çalışıyorum . benimde en büyük sorunum uykusuzluk oluyor ama eşime hiç yansıtmadım .
Oruç demek sadece aç kalmak demek değil ki insanın nefsiyle mücadelesi .
bende sinirlerinize hakim olun şu güzelim mübarek ayda yumuşak bi insan olmaya çalışın ..
anladım genelde açlık susuzluk başıma vurdu diye söylenir ya insanlar öylesinizi sandım. uykusuzluktan öyleyse sizin probleminiz bende uykumu alamadığımda çok gergin olurum
Bu sene ilk defa Ramazanı bu kadar zor yaşıyorum. Ama oruçluken sinirli olma durumum yok. Bu akşam koltuğa falan uzanmayacağım valla. Ben de iftardan sonra çıkayım da adamın da gönlü olsunboğucaz bu gidişle birbirimizi
birdeee ramazandan bi gün önce kendimi içimdeki kini yenmek için artık pek konuşmadığım kv aradım parka çağırdım mini bi piknik yaptık ve aramız ılındı .
dün gecede börek yaptım eşime dedim haydi kalk gidiyoz nereye yahu dedi gece 1 de . kalk kalk annenlere baskın yapıcaz dedim
güldü mutlu oldu , böreğimi tatlımı kahvaltılık bi kaç bişeyi kaptım ve kv gittik . uyuyordu. ohoo sen uyu daha dedim ve mutfaga girip güzel bi sahur hazırladım .
sonuç HERKES MUTLU
aynen hızlıca masanı topla hadi canım yürüyüşe de hem yediklerinizi hazmedin çok keyifli oluyorrr uyumaaaaa
iftradan sonra direk yatıp uyumak kiloda aldırır çıkın gezin iftardan sonra millet dışarı dökülüyo direk uyumak ramazandan tabiki de keyif almassın , ye iç yat uyu ne anladım ben o ramazandan zaten.
Oruçluyken sorunum yok ki benim daha çok iftarı açtıktan sonra oluyor. Yoksa aç kalmak değil zaten amacımız.