Ramazan ayında Ovulasyon testi

Lavantaakokusu

Nasip çok güzel bir ihtimaldir🪻
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2024
288
107
18
33
Merhaba hanımlar daha önce Ramazan ayında yani oruçluyken ovulasyon testi yapan varmı hangi saatlerde yaptınız acaba? Bende adetim bitince başlamayı düşünüyorum ama saati konusunda emin olamadım

Yani testten 2 saat önce sıvı alımını bırakmak gerekiyor ya hani normalde ama oruçluyken zaten gün boyu içemiyoruz. Bu yüzden iftardan sonra 2 saat bekleyip mi yapsam yoksa sabah uyanınca mı yapsam bilemedim sabah İlk idrarla yapmamak lazım ama diğer taraftan da sahurda su falan içileceği için idrar çok beklemiş de olmuyor sabah saatlerinde. Bu konuda bir bilginiz varmı

Yani testten 2 saat önce sıvı alımını bırakmak gerekiyor ya hani normalde ama oruçluyken zaten gün boyu içemiyoruz. Bu yüzden iftardan sonra 2 saat bekleyip mi yapsam yoksa sabah uyanınca mı yapsam bilemedim sabah İlk idrarla yapmamak lazım ama diğer taraftan da sahurda su falan içileceği için idrar çok beklemiş de olmuyor sabah saatlerinde. Bu konuda bir bilginiz varmı
Ovulasyon testi yeni aldım aldığım sayfada sorulmuş bu soru normalde öğlen 2 gibi alın denmiş ama ramazan bağlı olduğundan iftar saatinden sonrada yapılabilir yazmışlar.

Ne zaman yapılabilir ki bende bilemiyorum, iftardan 1 saat önce yaptım t baya silikti c de bi tık silik geldi önceki aya göre. Acaba dedim yanlış zamanda mı yapıyorum

Canım ben ikindi vakti 4 gibi yaptım adetim biter bitmez başlamadım çünkü ben akintilarimla biliyorum ona göre başladım..reglim 28 inde bitmişti 6sinda akıntım gelmeye başladı ve başladım.. neyse zaten niyetli olduğumuz için sıvı alımı yok daha kolay test yapmak.Geç uyuduğum için gündüz geç uyanıyorum ilk idrarımı yapıyodum sonrası biraz vakit geçtikten sonra zaten WC ye gittiğinde yetecek kadar idrar oluyor. 9-10 Mart yumurtlama gördüm degerlendirmelerimi yaptım artık bundan sonrası günaşırı benim.

Kızlar ben sabah 9 10 gibi yaptım ben Artvin'de oturuyorum o yüzden sahur saati sabah 5i buluyor en son su içip yatıyordum 4 saat sonra falan uyanıp yapıyordum artık yanlış mı oldu doğru mu oldu bilmiyorum da yaptım 9unda koyu gördüm 10unda silikti değerlendirdim ikisinide beklemedeyim olmazsa da hayırlısı olsun önümüzdeki ay yine denerim sağlık olsun. Rabbim hepinizin gönlüne göre versin inşallah cevaplarınız için teşekkür ederim 🥰

Back
X