- 17 Haziran 2014
- 348
- 684
- 123
- Konu Sahibi Birkadin16
Amin inşallah canım aynı şekilde senin de tüm dua eden insanların dualarını da Rabbim hayırlısı ile kabul etsin inşallah.
amin canım inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin inşallah canım aynı şekilde senin de tüm dua eden insanların dualarını da Rabbim hayırlısı ile kabul etsin inşallah.
bazı duaların arapça yazılışları oluyor inş vardır
buldum canım varmış. okudum ve senin için de dua ettim. ayrıca bebek sahibi olmak isteyenler içinde. Allah kabul etsin.
Bu Ramazan Duasını Ramazan ayının başında ortasında ve sonunda okuyup, dileğinle birlikte okunursa, gerçekten kabul oluyor.. Yıllardır okurum ben..
ben de hergün okumaya çalışıyorum
insallah bende okicam çok teşekkür ederim. ihtiyaca binaen çıktı karsima. tam zamanında. Allah razı olsun .
Kız bana soraydın ya![]()
düşünmedim canım kusura bakma:)) artikin karşılıklı dualasalim inşallah. öpüyorum seni :)))
tama dualaşalım
Allahım hayırlısıyla Ankaradan ayrılayım eşimin tayini çıksında.. Birde bebeğim olsun
bak benim duam bukadarcık
bende öptüm canım, hayırlı ramazanlar sana..
Allah gönlüne göre versin. benim ankaradan gitmem söz konusu bile değil cocugum da var çok şükür. bizide borcluluk halinden kurtarsın benimde duam bu kadar. sanada hayırlı ramazanlar hayırlı sahurlar canım. bundan sonra sana ismen dua edicem.
Allah razı olsun, Teşekkür ederim, Allah herşeyi gönlüne göre versin inşallah, maddi sıkıntı çalışıldığı sürece ödenip biter, mühim olan içimizi sıkan bizi üzenlerden Rabbim bizleri uzak tutsun..
Allah kabul etsin canım
Canım senin test nolduBende dün gece okudum çok güzel bi dua hepinizin dualarına amin
Rabbim tuttuğunuz Oruçlar yaptığımız duaları kabul etsin maddi manevi kimin ne sıkıntısı varsa Rabbim hepsini gidersin kimseyi Darda zorda koymasın inşallah
Dün evde yaptım pozitif çıktı yarın kan testi yapacam çok heyecanlıyım bakalım hayırlısıCanım senin test noldu![]()