Kizlaaar 17 haftalik hamileyim 2 gundur oruc tutuyorum cevremde hamile bayanlar tutmuyo ben doktoruma sormadim bu konuyu ne yapacagimi bilmiyorumBugun acayip aciktim Annem israrla ve cok kizarak tut diyo ne yapacagimi bilmiyirum sizler napcaksiniz [Günler çok uzun ve üstelik 17 haftalık hamilesiniz. Sonuçta dinimizde kaza orucu var hastalık sayılır bu durum. bebek besliyorsunuz bence kendinizi kötü hissediyosanız tutmayın daha sonra tutarsınız borcunuzu. Ben de lohusalığımda tutmadım.
Cevremdekiler cok tepki veriyor ve sonrasinda tutamam diye cok korkuyorum.Eskiden bu kadar acikir miydim bilmiyorum ama bugun cok cok aciktimGünler çok uzun ve üstelik 17 haftalık hamilesiniz. Sonuçta dinimizde kaza orucu var hastalık sayılır bu durum. bebek besliyorsunuz bence kendinizi kötü hissediyosanız tutmayın daha sonra tutarsınız borcunuzu. Ben de lohusalığımda tutmadım.
Canım yanlış anlama ama çevrendekiler sanırım bu konularda biraz cahiller. tansiyonun falan düşebilirCevremdekiler cok tepki veriyor ve sonrasinda tutamam diye cok korkuyorum.Eskiden bu kadar acikir miydim bilmiyorum ama bugun cok cok aciktim
Cevremdekiler kendileri hep tutabilmis saglik sorunun yok nasilsa deyip tut israrindalaeHamile hamile ne orucu ya...
cevrendekiler delirmis olmali...
Cevremdekiler uni.mezunu insanlar aslinda ama eski nesil daha farkliymis dayanikliymis ben dayanamiyorum su an 2 saat kaldi ama bityim acliktanCanım yanlış anlama ama çevrendekiler sanırım bu konularda biraz cahiller. tansiyonun falan düşebilir
Dinimizin hamile ve emziren annelere sağladığı bir kolaylık varken, aileniz ve çevreniz ne karışıyor bu duruma?
Oruç tutmuyorum ama dün içimden gelmedi bir şeyler yemek ve sadece içecekle geçiştirdim iftara kadar.
Bütün gün bebeğimin hareketleri çok azaldı, akşam 10 a kadar ağlamaktan helak oldum kesin bir şey oldu diye.
Ne zaman karnım doydu, pıtırcık maça başladı karnımda.
Yapmayın bunu bebeğinize.
Bende bi sey olur diye cok korkuyorum bebegime.Rahatim gayet calisan bayan oldugum icin yenek yapmiyorum anneme kayinvalideme gidiyoruz yasadigimiz yer serin gayet onlarda tutturmus yeme tut yemege utaniyorum inanki uni.mrzunu insanim devlet memuruyum ama toplum baskisi yasiyorum resmen annem esim kayinvalidem tut diyo suclu hissediyorum
Annem yanimda o yapiyo en cok baskiyi zaten ne olacak diye.Beni en cok dusunen insan bugun olmus bebekmisim gibi nazlandiran annem cokkarsi yememe.Bana hamileyken tutmus ayni donem yiyen arkafaslati dusuk yapmis hep fln fln anlatiyoBu kadar uzun süre nasıl susuz kalacaksınız? Cevrenizdekiler çok vicdansız. Anneniz yanınızda mi? Doktor tutma dedi diyip yiyin kaza edersiniz.
Evet gunahi yok izin var ve benim bebegim gelisme donemindeHamileyken oruç tutulmaz bide 17 haftalıksız yani ne orucu ?
Beslenin ve besleyin..
Çok kızıyorum tutanlara bunun bi günahı yok hamilesin.
Allah mühlet vermisken anneniz kim oluyor hasa o mu orucu emreden . cok sinirlendim suan ya. lutfen oruc tutmayin . bakin benim doktorum dindar bir bayandi iki.hamileleigimde de tutturmadi . sonra tutarsin ya cocuginuzda organ yetmezligi vs olsa anneniz mi tamir edecek ?Kizlaaar 17 haftalik hamileyim 2 gundur oruc tutuyorum cevremde hamile bayanlar tutmuyo ben doktoruma sormadim bu konuyu ne yapacagimi bilmiyorumBugun acayip aciktim Annem israrla ve cok kizarak tut diyo ne yapacagimi bilmiyirum sizler napcaksiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?