Elbetteki herkesin kendine göre derdi sıkıntısı vardır. Ara verebilir üyelik iptali yapabilirsiniz.La havle vela kuvvete bacım..
İnsanların dertleri olamaz mı? Negatif gelen tüp bebek sürecinden sonra foruma sadece kısa bir süre ara vermek istedim. Ne yaşadığımı nereden biliyorsunuz.
Bugün adetim bitti, abdestimi aldım cüzü teyit etmek için foruma girdim (çok şükür sorumluluk sahibi biriyim.) nasıl olsa Kadir gecesine de vardı. Siz de yememiş içmemiş hesabımı dondurduğumun ertesinde cüzümü dağıtmışsınız. Sırf bu konu için özellikle çok heyecanlıydım. Ne diyelim peşin hükümlü olmamak lazımmış. Şurada Kadir gecesine bile 10 günden fazla zaman var. Neyse bir şey diyemiyorum. Allah razı olsun sizden de.
La havle vela kuvvete bacım..
İnsanların dertleri olamaz mı? Negatif gelen tüp bebek sürecinden sonra foruma sadece kısa bir süre ara vermek istedim. Ne yaşadığımı nereden biliyorsunuz.
Bugün adetim bitti, abdestimi aldım cüzü teyit etmek için foruma girdim (çok şükür sorumluluk sahibi biriyim.) nasıl olsa Kadir gecesine de vardı. Siz de yememiş içmemiş hesabımı dondurduğumun ertesinde cüzümü dağıtmışsınız. Sırf bu konu için özellikle çok heyecanlıydım. Ne diyelim peşin hükümlü olmamak lazımmış. Şurada Kadir gecesine bile 10 günden fazla zaman var. Neyse bir şey diyemiyorum. Allah razı olsun sizden de.
Canım ben okudum yoğun geçti bu haftasonu giremedim buraya❤❤2024 Ramazan ayı Hatim grubu ❤❤
Kızlar Tilavet secdelerini unutmayın⚘ Rabbim okuyan arkadaşların cüzlerini kabul etsin ❤
Hanımlar ara ara Hatırlatma etiketi yapicam
Hanımlar 5 Nisan Kadir gecesi günümüz git gide yaklaşıyor cüz okumalarimizi hizlandiralim lütfen
Hanımlar secde ayetlerinin bulunduğu cüzler ve tilavet secdesi nasıl yapılır paylaşmak istedim ...lütfen karıştırmayalım secde ayetlerini
İşte secde ayetlerinin bulunduğu cüzler, sureler ve ayet numaraları:
• 9. CÜZ - A`raf sûresi - 206
• 13. CÜZ - Ra`d Sûresi - 15
• 14. CÜZ - Nahl sûresi - 49
• 15. CÜZ - İsrâ sûresi - 107
• 16. CÜZ - Meryem sûresi - 58
• 17. CÜZ - Hacc sûresi - 18
• 19. CÜZ - Furkan sûresi - 60
• 19. CÜZ - Neml sûresi - 25
• 21. CÜZ - Secde sûresi - 15
• 23. CÜZ - Sâd sûresi - 24
• 24. CÜZ - Fussılet sûresi - 37
• 27. CÜZ - Necm sûresi - 62
• 30. CÜZ - İnşikak sûresi - 21
• 30. CÜZ - Alâk sûresi - 19
TİLAVET SECDESİ NASIL YAPILIR?
Başta, tilâvet secdesi yapacak kişinin abdestli, üstünün başının temiz ve avret yerlerinin de örtülü olması şarttır. Tilâvet secdesi yapmak niyetiyle abdestli olarak kıbleye dönülür ve eller kaldırılmaksızın "Allâhüekber" diyerek secdeye varılır.
Üç kere "Sübhâne rabbiye'l-a‘lâ" denildikten sonra yine Allâhüekber diyerek kalkılır. Bu secdede aslolan, yüzün yere konulması, yani secde edilmesidir. Secdeye giderken ve kalkarken "Allâhüekber" ve secde esnasında "Sübhâne rabbiye'l-a‘lâ" denilmesi sünnettir. Aynı şekilde secdenin oturduğu yerden değil de, ayaktan yere inilerek yapılması, secde yapıp oturmak yerine ayağa kalkılması ve secdeden kalkarken "gufrâneke rabbenâ ve ileyke'l-masîr" denilmesi müstehaptır.
1.cüz Peeves okundu
2.cüz Lidlaylim okundu
3.cüz G Glsndmr89 okundu
4.cüz agustos72
5.cüz HepmigencizHepmiguzel okundu
6.cüz ezgiisel
7.cüz Safransari
8.cüz kavs-i kuzah okundu
9.cüz B begonviil okundu
10.cüz iyilik_guzellik okundu
11.cüz dolar milyoneri
12.cüz B Buluts34
13.cüz Nur61_
14.cüz C Cittaslow okundu
15.cüz Breave Heart okundu
16.cüz esoss88 okundu
17.cüz Minaa95 okundu
18.cüz K KurkmantoluS okundu
19.cüz Cuel okundu
20.cüz Bonus
21.cüz Aktif Lora
22.cüz Nevreste
23.cüz penyez83 okundu
24.cüz G Gunduzguzell1
25.cüz MssPARE okundu
26.cüz marmeladova
27.cüz RedGirl annesi okundu
28.cüz RedGirl kuzeni okundu
29.cüz RedGirl okundu
30.cüz Iron Butterfly
Canım ben okudum yoğun geçti bu haftasonu giremedim burayamevlam kabul etsin inşallah
Rabbim kabul etsin ağzınıza gönlünüze sağlıkOkudum canım Allah kabul etsin
6. Cüzü tamamladım Allah kabul etsin❤❤2024 Ramazan ayı Hatim grubu ❤❤
Kızlar Tilavet secdelerini unutmayın⚘ Rabbim okuyan arkadaşların cüzlerini kabul etsin ❤
Hanımlar 5 Nisan Kadir gecesi günümüz git gide yaklaşıyor cüz okumalarimizi hizlandiralim lütfen
Hanımlar secde ayetlerinin bulunduğu cüzler ve tilavet secdesi nasıl yapılır paylaşmak istedim ...lütfen karıştırmayalım secde ayetlerini
Başta, tilâvet secdesi yapacak kişinin abdestli, üstünün başının temiz ve avret yerlerinin de örtülü olması şarttır. Tilâvet secdesi yapmak niyetiyle abdestli olarak kıbleye dönülür ve eller kaldırılmaksızın "Allâhüekber" diyerek secdeye varılır.
Üç kere "Sübhâne rabbiye'l-a‘lâ" denildikten sonra yine Allâhüekber diyerek kalkılır. Bu secdede aslolan, yüzün yere konulması, yani secde edilmesidir. Secdeye giderken ve kalkarken "Allâhüekber" ve secde esnasında "Sübhâne rabbiye'l-a‘lâ" denilmesi sünnettir. Aynı şekilde secdenin oturduğu yerden değil de, ayaktan yere inilerek yapılması, secde yapıp oturmak yerine ayağa kalkılması ve secdeden kalkarken "gufrâneke rabbenâ ve ileyke'l-masîr" denilmesi müstehaptır.
1.cüz Peeves okundu
2.cüz Lidlaylim okundu
3.cüz G Glsndmr89 okundu
4.cüz agustos72
6.cüz ezgiisel
7.cüz Safransari
9.cüz B begonviil okundu
11.cüz dolar milyoneri
12.cüz B Buluts34
13.cüz Nur61_
14.cüz C Cittaslow okundu
15.cüz Breave Heart okundu
16.cüz esoss88 okundu
17.cüz Minaa95 okundu
18.cüz K KurkmantoluS okundu
19.cüz Cuel okundu
20.cüz Bonus
21.cüz Aktif Lora
22.cüz Nevreste
23.cüz penyez83 okundu
24.cüz G Gunduzguzell1
25.cüz MssPARE okundu
26.cüz marmeladova
27.cüz RedGirl annesi okundu
28.cüz RedGirl kuzeni okundu
29.cüz RedGirl okundu
30.cüz Iron Butterfly
Rabbim.kabul etsin ezgim yüreğine sağlık ablacığım ❤
Ağzına sağlık gönlüne sağlık Rabbim kabul etsin
Ağzına sağlık gönlüne sağlık Rabbim kabul etsin
Halledersin canım bir hafta var inşallah her gün iki sayfa okusan bitti gitti
O iş bendeHalledersin canım bir hafta var inşallah her gün iki sayfa okusan bitti gitti❤
22.cüzü okudum canım❤❤2024 Ramazan ayı Hatim grubu ❤❤
Hanımlar 5 Nisan Kadir gecesi günümüz git gide yaklaşıyor bir haftamız kaldı cüz okumalarimizi hizlandiralim lütfen
1.cüz Peeves okundu
2.cüz Lidlaylim okundu
3.cüz G Glsndmr89 okundu
4.cüz agustos72 okundu
6.cüz ezgiisel okundu
7.cüz Safransari
9.cüz B begonviil okundu
11.cüz dolar milyoneri
12.cüz B Buluts34