Ramazan Ayı Kadir gecesi Hatimleri ..🤲🌹

Okudum dua ettim, Allahim sevindırsın Insallah

kun fe yekün de mi okunmuyor adetli iken
Valla canım ben öyle bir kendimden geçmişim ki adet olacağım diye ne varsa çekmişim hahahahahah
Ayetleri sona bırak kuzum diğerlerini çek ben öyle yaptım çünkü çok okumalar olunca yetişmicek diye öyle yaptım yoksa sıkıntı

Amin ecmain hakkıyla yapmayı nasip etsin o kadar gafletteyimki ağırlık oluyo üzülüyorum halbuki hayırlı günler böyle olmamaliydim
Ah kuzum bol bol inşirah oku Ayetel Kürsi oku kuran okumaya çalış ya da dinle ..
Rabbim yüreğine inşirah ferahlığı versin inşallah

Ah kuzum bol bol inşirah oku Ayetel Kürsi oku kuran okumaya çalış ya da dinle ..
Rabbim yüreğine inşirah ferahlığı versin inşallah
Amin canım inşallah ya tembellikmi desem bilmiyorum ama ağırlık çok üstümde hicbisi yapasım yok evim bile pislik götürüyor sanki yorgunum bilemiyorum ama ilginiz için Allah razı olsun

Amin canım inşallah ya tembellikmi desem bilmiyorum ama ağırlık çok üstümde hicbisi yapasım yok evim bile pislik götürüyor sanki yorgunum bilemiyorum ama ilginiz için Allah razı olsun
Rabbimmm sana kolaylık versin kuzum vücuduna sağlık sırhat versin
O psikolojik olarak yaşadığın şeyler senin vücudun da hormonal olarak dengeni bozuyor canım ondan öyle ruh halindesin bol bol dua oku iyi gelecek
Senden de Allah razı olsun ne demek kuzimm Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun ve seni dara koymasın işlerin kolaylaşsın Aminnn
Biz her zaman buradayız

Amin Allah razı olsun konuşmaların çok iyi geldi çok saol guzel kardeşim iyimi varsinjz

Amin Allah razı olsun konuşmaların çok iyi geldi çok saol guzel kardeşim iyimi varsinjz
Yaaaaa canın sıkılınca çık gel buraya elimizden ne gelirse yaparız burda ki arkadaşlar da dahil
Senden de Allah razı olsun canım hepimiz iyi ki varız

MssPARE canım ben dün evde olmadığım için abdest alıp okuyamadım başka gruplarda katıldığım dualar abdestsizde okunabildiği için onları okuyabildim ama bizim burda abdestsiz okunamayan dualar var o yüzden okuyamadım. Bugun iki arkadaşa birden okuyacağım bilgin olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…