- 10 Şubat 2015
- 4.140
- 11.428
- 208
- Konu Sahibi deniz diyette
-
Vay güzel,, az yemişsin tebriksSelamm kizlar. Guzel minnos bir güne merhaba
Dün 1 saat havuzda yüzdüm. Dun pek birsey yyemedim bugunde dikkat ediyorum. Bu hafta eksi gelmem lazim.
Sabah 2si 1 arada
Öğle
Sütlü Kahve 1 elma 1 kalin dilim kaşar
Aksam
1 muz 1 portakal 1 sb süt
Başka bişey yemezsen Sağlıksız olur ama kuzumKahve içerek zayiflamaya devam edecegim.
2si 1 arada
Turk.kahvesi
Sütlü kahve
Filtre kahve
İstahimi kapatıyor. Acikirsam elma.
He aralarda içeceksen olur kanka, evet y takılınca insanın siniri bozuluyor bi dukan atakla harekete mi geçirsen acaba balımOrtam yok benim kanka. Öğle yemegibe İspanak ve yoğurt yedim.
Detoks gibi arada kahve gunu planliyorum. Canim sikkin yoyo etkisi bir ileri iki geri sıkıldım. Şu 60lar yapisti uzerime.
Biraz nefsimi terbiye etmem lazim. Dukan karatay yok. Cunku Onlarda cok yiyorum sonra midem genisliyor doymak bilmiyorum cezaliyimHe aralarda içeceksen olur kanka, evet y takılınca insanın siniri bozuluyor bi dukan atakla harekete mi geçirsen acaba balım
Nasıl duruyorsunuz öğlene kadar birşey yemeden maşallah diyorum.zorlaniyor musun?Selamm kizlar. Guzel minnos bir güne merhaba
Dün 1 saat havuzda yüzdüm. Dun pek birsey yyemedim bugunde dikkat ediyorum. Bu hafta eksi gelmem lazim.
Sabah 2si 1 arada
Öğle
Sütlü Kahve 1 elma 1 kalin dilim kaşar
Aksam
1 muz 1 portakal 1 sb süt
Kahve istah kapatiyor balimNasıl duruyorsunuz öğlene kadar birşey yemeden maşallah diyorum.zorlaniyor musun?
Yaparsın sen inanıyorum kankacım, akşam sorcamAtesbocegi bugunu hafif gecirecegime dair sana soz veriyorum
Ekmek yok pilav yok. Bol bolsu.
.
Hmm doymuyorsan sıkıntı olabilir kuzum bi cezanı kes bakayım kendineBiraz nefsimi terbiye etmem lazim. Dukan karatay yok. Cunku Onlarda cok yiyorum sonra midem genisliyor doymak bilmiyorum cezaliyim..
Balım ben duramıyorum iki gündür mecburiyet oldu asla kahvaltısız duramamNasıl duruyorsunuz öğlene kadar birşey yemeden maşallah diyorum.zorlaniyor musun?
Niye kan verdi n canım.Balım ben duramıyorum iki gündür mecburiyet oldu asla kahvaltısız duramam
Kuzum unutkanlık ve dikkat sorunu yaşıyorum değerlerime bakacakmış doktor hanımNiye kan verdi n canım.
tekrar geçmiş olsunKuzum unutkanlık ve dikkat sorunu yaşıyorum değerlerime bakacakmış doktor hanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?