- Konu Sahibi deniz diyette
-
Arkadaşlar bu kas erimesi olayı nasıl ben az yani 500 kalori alıp 10000 adım yada spor yaptım diyelim az kalori aldığım için Kasım erir mi?Yok bebişim bekarım ben, İnan hala göbekte basen var 50 bi ineyim de hayırlısıyla çirkin olursa kilo almak kolay bknz;dün
Allah yavrularını bağışlasın balım hayırlı evlatlar olsunlar inşallah
Allah razı olsun balım, isteyen herkese nasip olsun. Rabbim kimseyi kapı kapı aratmasın, hayırlı evlatlar nasip etsinAllah sana da nasip eder ins.
Afiyet olsunSabah sebze suyu ara 1 havuç yedim.
Protein ağırlıklı beslenirsen olmaz diye düşünüyorum kuzum, spor yapınca kas oranı da artar ek olarakArkadaşlar bu kas erimesi olayı nasıl ben az yani 500 kalori alıp 10000 adım yada spor yaptım diyelim az kalori aldığım için Kasım erir mi?
Bildirim gitmiyor diye yazmıyor herhaldeÖzenti nerelerdesin?
Kesinlikle öyle, Karatay da öyle diyo az yiyin iki öğüne düşürün diyo. Biz kadının kıymetini bilemiyoruz şimdi öldğkten sonra o kadını yere göğe sığdıramayacaz bak gör...Dinimize göre bile az yemek ve oruç yani uzun açlık sağlıklı olduğu söyleniyor.siz ne düşünüyorsunuz?
sabah bakarsın merak ettimAfiyet olsun kuzummm.. akşam dengelersin sıkıntı yapma☺
Bayadır bakmıyorum yağ oranıma. En son 1,5 hafta önce bakmıştım
Genelde yağdan verdim kuzum kiloyu zAten göbeğim bayaaaaaa küçüldü(hala var ama az)
Ben internetten almıştım bebem bak bi A101 BİM’e gelmezse netten sipariş verirsin hemen gönderiyorlar
Tamam canım bakayım erken uyanırsamsabah bakarsın merak ettim
Kalp kalbe karşıymışSelam kizlar.
Bugün sabah tartılamadım. Acele ciktim. Yediklerime gelince,
Sabah yetisemedim
Öğle 12.30
1 kase corba ezogelin
1 kase yoğurt
Minik havuc
Aksam 19.00
1 kase çorba ezogelin
Bol salata, bol yesillik, sarimsak, turp(pazara gittim doldurdum ne varsa)
Ara 21.00
5 ceviz
5 yk lor peynir
5 zeytin
Bugun cok yorucu gecti. Merdiven inip cikma ve yürüyüş gibi aktiviteler
Okulda yazili haftasi kuzum. Yoğun geciyir. Yoksa teneffuslerde bakarim hemen.Kalp kalbe karşıymış
Süper bi gün geçirmişsin maşallah bebemm
Yarın tartı seni mutlu etsiiiinnn
Kaç gündür nerdesin bakim
Kiz oya, benim ölçüm sonuclarimi diyetisyen kadin, online bir sisteme yukleddi.bende hic bakmadim sen sorunca bakayim dedim beceremedim.Arkadaşlar bu kas erimesi olayı nasıl ben az yani 500 kalori alıp 10000 adım yada spor yaptım diyelim az kalori aldığım için Kasım erir mi?
AyNen katiliyorum insallah uygulariz ben sabah iyiyim. Aksam 9dan sonra sacmaliyorum geneldeDinimize göre bile az yemek ve oruç yani uzun açlık sağlıklı olduğu söyleniyor.siz ne düşünüyorsunuz?
Eczanelerde var o tartidan. Siradan 3 eczane gezipcanım senin tartı kilo alınca ve yağ ve kas oranları nasıl değişiyor.yağdan mı almış oluyorsun yada spor yaptıgında kasın artmış gözüküyormu?
Kac llira kiz. Benim de alasim geldiAfiyet olsun kuzummm.. akşam dengelersin sıkıntı yapma
Bayadır bakmıyorum yağ oranıma. En son 1,5 hafta önce bakmıştım
Genelde yağdan verdim kuzum kiloyu zAten göbeğim bayaaaaaa küçüldü(hala var ama az)
Ben internetten almıştım bebem bak bi A101 BİM’e gelmezse netten sipariş verirsin hemen gönderiyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?