- 10 Şubat 2019
- 1.035
- 1.003
- 48
- Konu Sahibi deniz diyette
-
Onu sık yemiyorum canım İsveç diyetinde Pınar’ın almıştım (tavuk salamdı) geçen gğn de namet aldım bi paket 60 gr olandan. Akşam yemeği yapmıştım onu da yoğurtlaHer sabah yumurta süt iyi protein kaynağıhindi füme olarak hangi markayı kullanıyosun
Maşallah canım 10 bine tamamlarsın gün içindeHerkese slm bugün sınav görevim vardı yürüyerek gittim okula şuan 6000 adimdayim maşallah sabah 2 yumurta 2 dilim ekmek maydanoz ve salatalık ara 1 armut.
ne güzel kuzum ölçülerin ne ölçtünmü hiçOnu sık yemiyorum canım İsveç diyetinde Pınar’ın almıştım (tavuk salamdı) geçen gğn de namet aldım bi paket 60 gr olandan. Akşam yemeği yapmıştım onu da yoğurtla
Yumurta süt dukan atak için başka bişey yok zAten kahvaltıda
Sağol balım, uzun zamandır ölçü almadımne güzel kuzum ölçülerin ne ölçtünmü hiç
Tamam bakalımSağol balım, uzun zamandır ölçü almadım
Yarın alayım unutmazsam
Sen ölçüm yaptın mı yakın zamanda canımTamam bakalım
En son 2 hafta önceydi sanırım, sporu bıraktım sonra şimdi haftada 3 4 Pilates başladım düzenli inşallah dün ilk günü yaptım ondan sonra 1 ay geçince ölçü almayı düşünüyorumSen ölçüm yaptın mı yakın zamanda canım
Hmm pilates iyi sıkılaştırıyomuş balım, devam et farkı görürsün inşallahEn son 2 hafta önceydi sanırım, sporu bıraktım sonra şimdi haftada 3 4 Pilates başladım düzenli inşallah dün ilk günü yaptım ondan sonra 1 ay geçince ölçü almayı düşünüyorum
Hangi pilatesi yapıyorsun canım Ebru şallının mıEn son 2 hafta önceydi sanırım, sporu bıraktım sonra şimdi haftada 3 4 Pilates başladım düzenli inşallah dün ilk günü yaptım ondan sonra 1 ay geçince ölçü almayı düşünüyorum
İnşallah kuzum ben leslie yaptım ama sarmadı başta çok sevmiştim, Pilates daha eğlenceli direkt bacaklarım yanıyor. HissediyorumHmm pilates iyi sıkılaştırıyomuş balım, devam et farkı görürsün inşallah
Ben Leslie yapıyorım ama sanki daha etkili bi spor yapabilirmişim gibi geliyo
Evet canım çok etkiliHangi pilatesi yapıyorsun canım Ebru şallının mı
Ya ben Leslie de hissetmiyorum işte ilk gün biraz hissettim sonra tık yok 3 mil yapıyorumİnşallah kuzum ben leslie yaptım ama sarmadı başta çok sevmiştim, Pilates daha eğlenceli direkt bacaklarım yanıyor. Hissediyorum
Ben de bakayım bari pilates, hangi serisini yapıyorsun kuzumEvet canım çok etkili
eve geçince atayımnsana canım dışarıda gezmelerdeyim bugün olur muYa ben Leslie de hissetmiyorum işte ilk gün biraz hissettim sonra tık yok 3 mil yapıyorum
Ben de bakayım bari pilates, hangi serisini yapıyorsun kuzum
Geldim burda kimsecikler kalmadi diye bakmiyordumGünaydın canlarım güzel bi haftasonu diliyorum
Günlük 15 bin adımı tamamlamaya çalışcam karar aldım, eksik kalanı da evde Leslie ile tamamlayacam inşallah
Şimdi kalkmaya üşeniyorum
Yine aynı kahvaltı menüsü yumurta süt ikilisine devam bugün de
Sizin planlar ne fıstıklar
Bu aradadeniz diyette balım neredesin bi ses ver ya
Bim ve a101 de namet hindi füme en lezzetlisi dedilerOnu sık yemiyorum canım İsveç diyetinde Pınar’ın almıştım (tavuk salamdı) geçen gğn de namet aldım bi paket 60 gr olandan. Akşam yemeği yapmıştım onu da yoğurtla ☺
Yumurta süt dukan atak için başka bişey yok zAten kahvaltıda
Hos geldin. Basarilar canim .eve geçince atayımnsana canım dışarıda gezmelerdeyim bugün olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?