- 10 Şubat 2015
- 4.140
- 11.428
- 208
- Konu Sahibi deniz diyette
-
Sag ol kuzum.Günaydın kuzum hoşgeldşn merak etmiştik☺☺
Menün süper Allah orucunu kabul etsin balım, sağlıklı yağ almak lazım Karatay da diyor ya, ceviz badem ye ara öğünlerde.
Yüzme olayı zaten beni benden aldı tebrik ediyorum
Valla kanka aynen öyle yaramadı boşuna vektim o eziyeti neyse artık önümüzdeki maçlara bakacağız
Aşkım ben girmedim doktora 11 Nisanda nörolojiye gidecem tahlil ister zAten o zaman bakarım duruma.
Değerlerin iyi olmasına çok sevindim balım
kuzum benim napim dün annemdeydim. yedim ama çok abartmadım. ne yap biliyor musun, karnın tok git. evden çıkmadan salata yoğurt çorba falan ye mideni doldur.Lilicim sen naaptin kuzum.
Yarin gezme var. Yine tatli borekli corekli birseyler olacak. Bana yardim edin. Onlari yemek istemiyorum. Yarina 62.5 ten 61.5 e düşmüş olacağım.
Üstüne tutup çılgınca kalori yemek istemem
Sinsiiiiiiolur canım zeytinle veya salataya bol bol koy. hahaha hakikaten o nasıl olmuş öyle :))
bravo:) durup düşünmekle ne iyi yapmışsın. yiyince nolacak dimi, yutacaksın birkaç saniyede. ama eritmek ne kadar zamanını alacak. mesela ben de bir lokma aldıysam devamını getirmemek için ha bir lokma ha on lokma aynı şey diyorum. sonrasında yaşadığın pişmanlık da cabası.Kizlar okulda bir ogretmen borek getirmis banada alirmisin dedi resmen icimde savas yasadim sonra almadim.baya dusundun dedi arkadasnasil psikolojiyse yersem pisman olurum diye yiyemedim.yinede ins massallah hep boyle gider deyim.
Aferin kiz masallah. Seninle gurur duydum böreğin tadi gidecekti agzindan ama basenlere inecekti o kh lar.Kizlar okulda bir ogretmen borek getirmis banada alirmisin dedi resmen icimde savas yasadim sonra almadim.baya dusundun dedi arkadasnasil psikolojiyse yersem pisman olurum diye yiyemedim.yinede ins massallah hep boyle gider deyim.
yok yav bunları annemde yedim. bana kalsa hiç pasta börek yapmicam da eşim için yapmak zorunda kalıyorum. evet kızıma da zarar...Cani
Canim o cıs olan seyleri eve alma. Varsa çöpün kenarina poşetle koy. Kiz icin de zararli. Dogal meyve yesin şimdiden şekere alışmasın hahahahhahai.
Bunu unutmamam lazimmmmbravo:) durup düşünmekle ne iyi yapmışsın. yiyince nolacak dimi, yutacaksın birkaç saniyede. ama eritmek ne kadar zamanını alacak. mesela ben de bir lokma aldıysam devamını getirmemek için ha bir lokma ha on lokma aynı şey diyorum. sonrasında yaşadığın pişmanlık da cabası.
Allah kabul etsin canim bende ins sali gunu kandilde tutacagim.sali tek tutulmaz mi bilgisi olan varmi?Aferin kiz masallah. Seninle gurur duydum böreğin tadi gidecekti agzindan ama basenlere inecekti o kh lar.
Masallah canim bende oruc tutuyorum hem iradem güçlensin hem de borcum var.
OOoo anne evi. O zaman ucuz atlatmissin kankaaayok yav bunları annemde yedim. bana kalsa hiç pasta börek yapmicam da eşim için yapmak zorunda kalıyorum. evet kızıma da zarar...
kıııız sana demiyom mu birden düşecek diye. bilimsel açıklaması şuymuş: boşalan yağ hücreleri suyla şişermiş. suyu salınca kilo da düşecek. biraz sabır.Tartıldım, yine 56.7!!!
Sinir bozucu bi durum
Sali kandil miymis bende tutmaya çalışırım.amin canim cumlemizinkini.Allah kabul etsin canim bende ins sali gunu kandilde tutacagim.sali tek tutulmaz mi bilgisi olan varmi?
Hala yağlıyım cunkuTesekkurler canim dogru olduguna emin misin bana yag oranin fazla geldi.
Ya dün altı buçukta yedim kabagımı o bile nasıö rahatsız etti beni, 4.30 da yemeye alışmışım ya. İnsan alışıyor hakkaten bebeemm.Sag ol kuzum.
Bence anne yemekleri sana iyi gelecek. Bünye yuksek kalori alinca sasiracak. Gerci az yemeye alistin cok yersen miden kabul etmez kusarsin bence.
Ay ben bi kere bol mercimek corbasi, tatlı kurabiye filan yedim. Su içmiştim.
Evi toparken bi midem bulandi. Cikti şükür rahatladim.
Daha da öyle yemem.
Aferin kuzum balla tebrik ediyorum seni, bundan sonra daha kolay hayır diyeceksin emin ol. Zaten insanlar alışıyo teklif etmiyorlar sana. Ben herkesi alıştırdım biri unutunca diğeri diyo o diyette yemez diyeKizlar okulda bir ogretmen borek getirmis banada alirmisin dedi resmen icimde savas yasadim sonra almadim.baya dusundun dedi arkadasnasil psikolojiyse yersem pisman olurum diye yiyemedim.yinede ins massallah hep boyle gider deyim.
Ay o yağlar beni öldürcek anamkıııız sana demiyom mu birden düşecek diye. bilimsel açıklaması şuymuş: boşalan yağ hücreleri suyla şişermiş. suyu salınca kilo da düşecek. biraz sabır.
pırasa var bende onu yicem. kızım uyuyor uyanınca avm'ye gidecem. hem yürümüş hem de yiyeceklerden uzak kalmış olurum. regl olup bitseydi de gerçek kilomu görebilseydim artıkSinsiiiiii
Ay bugun ne yiyoruz menude ne var
Bunda sabir yok kankaakıııız sana demiyom mu birden düşecek diye. bilimsel açıklaması şuymuş: boşalan yağ hücreleri suyla şişermiş. suyu salınca kilo da düşecek. biraz sabır.
maşallah maşallah mangalda iyi olur senin etin ne diyom ben yaHala yağlıyım cunku
aynen kömköööBunda sabir yok kankaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?