- 10 Şubat 2019
- 1.035
- 1.003
- 48
- Konu Sahibi deniz diyette
-
Estağfirullah kuzum hoşgeldin, evet tuz atmamam gerekiyordu ben çok fazla attımcanım kusura bakma yeni yazabiliyorum. tam anlamadım tuzu çok attığın için mi üzgünsün? nolacak ki canım suyu çok içiyorsun zaten atarsın.
biz annemlere gittik akşam o yüzden yazamadım.Kızlar selam napıyorsunuz bakim, neler yediniz bugün sesiniz çıkmadığına göreyok yok ben yanlış düşünüyorum☺
Bugpn gecti şok şükür kaldı iki gün. Hiç sevmedim ben bu detoksu be:/ dayanacam ama!!
Sabah kahvaltımı yazmıştım, aralarda bir elma bir portakal. 3 sade Türk kahvesi.
Dukan Birası ve üç litre su.
Leslie 3 mil yaptım
Şimdi form çayı içiyorum
Çokomelleri görmek istemiyorum, güzel bi gün olmus kuzum. Biraz daha dikkat etmek lazım yaz geliyor bakbiz annemlere gittik akşam o yüzden yazamadım.
bugün 1 avuç badem ve kuru üzüm.
z. yağlı menemen, turşu ve turp
yoğurtlu ıspanak
2 tane çokomel:/
küçük bir parça bitter çikolata
hep kızımın yüzünden :))Çokomelleri görmek istemiyorum, güzel bi gün olmus kuzum. Biraz daha dikkat etmek lazım yaz geliyor bak
Ah o cimcimeler yok muhep kızımın yüzünden :))
tamam söz
niye bu tuz yasağı yav? kendine bu kadar eziyet etmesene?Ah o cimcimeler yok mu
Hadi bakalım inanıyorum
Yarınki kabaklarıma tuz katmıcam ben de söz veriyorum
Bu diyetle kaç kilo hedefleniyo acabaElma severler buraya :)
2 haftalık elma diyetimiz su sekilde olacak.
Sabah kahvaltı 8.00 gibi
1 haslanmis yumurta
1kk peynir
4 zeytin
1 dilim ekmek
Domates, salatalık, maruk vs
12 de baslayarak 2 saatte bir yesil elma tüketiliyor.
1.gun 1.5 kilo yesil elma
2.gün 1 kilo
3.gün 2kilo
Vs vs...
1 kilo elma 4 veya 5 adet
1.5 kilo elma 6 adet
2 kilo elma 8 adet.
Yok direnicem, tarifte nasılsa o şekilde devam. Mazoşist miyim neyimniye bu tuz yasağı yav? kendine bu kadar eziyet etmesene?
bide kapuska yap bak beni dinle. bol ekşili sarımsaklı nane de koy. kalorisi hiçç yok.
Hoşgeldin canım, hayırlı olsunBen de bugün başladım elma diyetine 75 kiloyum bakalım işe yarıycakmı
Sporla sıkılaşmaya çalış o zaman zuzuSlm kizlar dun arkadaslarla gorustum cok zayif gozuktugumu soylediler bu iyi yani ama birde suratiminda coktugunu soylediler bende fark ediyorum ama elden birsey grlmiyor once yuzum cokuyor biraz dinlenme moduna alacagim kendimi dikkat ederek ve spor yaparak ama kilo veremesemde biraz toparlamam lazim zorlamadan gider ins.siz ne alemdesiniz?
Bana leslii lazim nasil indirebilirim?Sporla sıkılaşmaya çalış o zaman zuzu
Ben tlf a indirip PC ye öyle attım kuzum, bi Google a arat istersen bilemedim çünküBana leslii lazim nasil indirebilirim?
Selam canim. Zamanla toparlanir diye düşünüyorum.Slm kizlar dun arkadaslarla gorustum cok zayif gozuktugumu soylediler bu iyi yani ama birde suratiminda coktugunu soylediler bende fark ediyorum ama elden birsey grlmiyor once yuzum cokuyor biraz dinlenme moduna alacagim kendimi dikkat ederek ve spor yaparak ama kilo veremesemde biraz toparlamam lazim zorlamadan gider ins.siz ne alemdesiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?