- 10 Şubat 2019
- 1.035
- 1.003
- 48
- Konu Sahibi deniz diyette
-
Arada şaşırtmak iyi oluyor canım aynıysa bakarsın bişeylerIns yarin goremezsem sasirtacagim vucudu biraz bugun halsizlik ve bas agrisi cektim.senin de merak ediyorum tartini yaz yagdan ne kadar gitmis.
Hoşgeldin canım, topiğin adı elma diyeti ama her birimiz başka diyetler yapıyoruzBu diyete başlayacağım yarın liste hoşuma gitti yeşil elmayı çok seviyorum zaten, ama biraz detoksu andırdı bana kahvaltı dışında sırf elma olması o yuzden 1 hafta denemek istiyorum. Sonuçları paylaşırım
Arkdasım senın tartı nasıl olcuyor kas yag kemik ölçümünü..bende bımden ucuz bırsey aldım ama pek guvenmıyorum sanki...ekrana nasıl yansıtıyorGünaydın kızlar, güzel bir hafta geçirmenizi diliyorum
Kilo bildirimi 57.0
İki hafta önce 58.2 idim. Giden kilo 1.2 bunun 0.85 gramı yağdan gitmiş
Sabah iki yumurtadan omlet az peynir iki zeytin domates salatalık ve yy süt ile kahvaltı yaptım.
Kabak detoksu başlasın
Günaydın :) kaldı 5 kilo:)Günaydın kızlar, güzel bir hafta geçirmenizi diliyorum ☺
Kilo bildirimi 57.0
İki hafta önce 58.2 idim. Giden kilo 1.2 bunun 0.85 gramı yağdan gitmiş☺
Sabah iki yumurtadan omlet az peynir iki zeytin domates salatalık ve yy süt ile kahvaltı yaptım.
Kabak detoksu başlasın
Canım sinbonun tartısı ben üç yıldır kullanıyorum 40 lira mıydı ne almıştım,uygundu yani. o zaman spor salonuna gidiyordum oradaki aletle hemen hemen aynı çıkardı tabi üç yılda ayarı bozulmadıysaArkdasım senın tartı nasıl olcuyor kas yag kemik ölçümünü..bende bımden ucuz bırsey aldım ama pek guvenmıyorum sanki...ekrana nasıl yansıtıyor
Bekliyorum canımCanım sinbonun tartısı ben üç yıldır kullanıyorum 40 lira mıydı ne almıştım,uygundu yani. o zaman spor salonuna gidiyordum oradaki aletle hemen hemen aynı çıkardı tabi üç yılda ayarı bozulmadıysa
Yarın görüntü atarım canım
Evet az kaldı olacak inşallah:)Günaydın :) kaldı 5 kilo:)
ben regl olana kadar tartılmicam. moralim bozulmasın.
normal kahvaltımı yaptım. haydi bakalım güzel bir gün olsun :)
Gunatdin canim guzel bur gune baslamissin kabak sonucunuda merak ediyorum.tartinin yag olcmesi cok guzel marka paylasabiliyormusun?Günaydın kızlar, güzel bir hafta geçirmenizi diliyorum
Kilo bildirimi 57.0
İki hafta önce 58.2 idim. Giden kilo 1.2 bunun 0.85 gramı yağdan gitmiş
Kabak detoksu başlasın
Bende istiyoruuuum.Canım sinbonun tartısı ben üç yıldır kullanıyorum 40 lira mıydı ne almıştım,uygundu yani. o zaman spor salonuna gidiyordum oradaki aletle hemen hemen aynı çıkardı tabi üç yılda ayarı bozulmadıysa
Yarın görüntü atarım canım
Şimdi ara öğünümü yaptım yeşil elma ileGunatdin canim guzel bur gune baslamissin kabak sonucunuda merak ediyorum.tartinin yag olcmesi cok guzel marka paylasabiliyormusun?
Aynı anda yazmısızBende sabah 57.9 gordum cok sukur 100 gr da olsa vermisim.sabah ilik balli limonlu su kahvalti 1 yum.az corekitlu peynir 1 ceviz aralarda bitki cayi iciyorum.
Ins sen dun 56 yi gormustun fazla mi kacirdin dun?Aynı anda yazmısız100 gram da olsa eksi eksidir devamı gelir inşallah fazlasıyla
56.5 görmüştüm evet kuzum 0.50 gram fark etmiş sıkıntı yok pişman değilim 5 hafta sabrettimIns sen dun 56 yi gormustun fazla mi kacirdin dun?
Siskinliktir o yarin inersin.56.5 görmüştüm evet kuzum 0.50 gram fark etmiş sıkıntı yok pişman değilim 5 hafta sabrettim
Yediğim de bi simit bi profiterol
İnşallah bakalımSiskinliktir o yarin inersin.
ooo kabakİnşallah bakalım☺ Şimdi kabak yicemçok sevimli
ooo ne güzel 57'yi görmüşsün :)Bende sabah 57.9 gordum cok sukur 100 gr da olsa vermisim.sabah ilik balli limonlu su kahvalti 1 yum.az corekitlu peynir 1 ceviz aralarda bitki cayi iciyorum.
Ay yedim de bi de bana sorooo kabakben parka götürdüm kızımı, 1 saat yürümüş oldum.
şincik neskayfe içecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?