Kontakt Lens Rainbow renklerini merak edenlere kullandığım 5 farklı Renk (Resimli)

bence giallo ve lilac çok tatlı olmuş

teşekkür ederim :) lilac en sevdiğim lensimdi kullandıklarım arasında...
giallo ise ne kadar doğal gibi de gözükse bana göre sıkıcı bir renkti...orta koyulukta olan ela tonları lenslerden pek hazzetmiyorum..

Son düzenleme:
ben de fazla doğal ve belirsiz lensleri sıkıcı buluyorum,çarpıcı olanlar çok daha güzel şimdi ne kullanıyorsun güneş?

ben de fazla doğal ve belirsiz lensleri sıkıcı buluyorum,çarpıcı olanlar çok daha güzel şimdi ne kullanıyorsun güneş?

zevkimiz uyuşuyor o zaman şimdi hiçbirşey kullanmıyorum canım..kendi gözlerimi tercih ediyorum :) ama olur da tekrar lense dönersem sadece menekşe rengi satın alırım..o ihtimal de çok zayıf
hiçbir markada istediğim özelliklerde o renk yok :)

anlaşılan hevesini almışsın hepsinden canım ben daha bikaç aylık lens kullanıcısıyım o yüzden çok hevesliyim,aslında gözüm bozuk ama şu an numarasız kullanıyorum.çünkü gözüm tembelleşmesin diye yıllardır gözlük de kullanmadım.seneye belki numaralı lense başlarım,bi taraftan net gömeyi istiyorum ama numaralı lense başlarsam lensi çıkardığım an şu halimden daha kötü görücem,gözüm alışacak tembelleşecek vs diye çekiniyorum

galiba öyle canım :) insan zamanla lensin güzellik açısından kusurlarını farketmeye başladıkça..denemediği lense bile hevesi kalmıyor insanın...ama tabi heves etmek denemek kullanmak gerek bu süreçleri yaşamak lazım..uzunca süre yaşadım pişman da değilim...ama renkli lensi ömür boyunca kullanılabilecek birşey olarak göremiyorum...hayatın belli bir döneminde yaşanması gereken bir heves...artistler meslekleri icabı sürekli lens takmak zorundalar belki çünkü onları öyle görüp alışıyoruz....ama bizim gibi halktan insanlar buna da mecbur değil..istediği zaman lensi bırakma konusunda daha özgürüz o bakımdan :)

canım benim sol gözüm de aslında numaralıdır yaklaşık 8 sene önce 0.25 gibi ufak bi numarası vardı... ama hep numarasız lens kullandım senin gibi düşünerek...günlük hayatımda da ne numaralı gözlük nede lens kullanmadım....yıllarca da göz doktoruna uğramış değilim...görme konusunda hiç şikayetim olmadı .ama yine de bilene danış istersen :)

Son düzenleme:
göz numaran zaten çok düşükmüş canım,ne güzeeeeel keşke ben de öyle olsaydı
canım lensin güzellik açısından kusurlarını farketmek demişsin.ne tür sıkıntı olabilir?neyi engelliyor sence?
sanki ben ömür boyu sıkılmam gibi geliyor,yeniyim diye mi acaba :)

sağol canım :) senelerdir göz doktoruna uğramıyorum illa ki o arada numarada yükselmeler olmuştur..hergün bilgisayar kulanıyorum...günlük hayatta görme sıkıntım yok ama illa yükselmiştir haberim yoktur..gidip ölçtürdüğüm falan yok :)

güzellik açısından kusurları derken...hiçbir lensin tam olarak güzellik açısından isteklerimizi dört dörtlük karşılayamadığı demek istedim...mesela kimi markanın rengi dokusu güzeldir ancak pupil boşluğu büyüktür veya haresi incedir.....veya rengi güzeldi pupili güzeldir ama dokusu damarlıdır....veya bir renkten sıkılıp başka renge kafayı takabiliriz....bunun gibi birçok örnek vermek mümkün....ve en doğal göründüğü söylenen markalar bile illa ki birileri tarafından lens olduğu anlaşılabiliyor...zamanla lensten senin de beklentilerin ve arayışların artacaktır ve o zaman bütün istekleri karşılayan bir lensin tek bir lenste toplanmadığını farkedeceksin lens kullanıcıları arasında "ben hayatımın lensini buldum..artık ömrümün geri kalanında şu markanın şu rengini kullanacağım" diye karar kılan kullanıcı sayısı çok azdır.. yani biryerde hayatının aşkını orda burda arayıp da bulamamak gibi diyebilirim...

benim kişisel düşüncem de şöyle ; belli bir yaştan sonra lens kullanmanın insanın imajına artı birşey katmadığını hatta eksi katabileceğini düşünüyorum...o yüzden kendimi 35-40 lı yaşlardayken hala lensli olarak düşünemiyorum...hele de yakın mesafemde olan insanların bunu farketmesi felaket olurdu benim için....

Son düzenleme:
öyle deme canım yaa ben 33 yaşındayım
ömürlük demeyim gerçi de 45-50ye kadar takılır gibi
her gün kullanmıyorum bu arada,haftada 3 ya da 4 kere

öyle deme canım yaa ben 33 yaşındayım
ömürlük demeyim gerçi de 45-50ye kadar takılır gibi
her gün kullanmıyorum bu arada,haftada 3 ya da 4 kere

doya doya tak tabi ki canım :) Allah uzun ömürler versin hepimize
ben 30 yaşındayım lense biraz erken başladım...19 unda başladım 29 unda bıraktım...10 sene yeterli oldu benim için

Son düzenleme:
giallo dışında rainbowda güzel duran tek bir renk yok ... hepsini denedim ggialloyu aldım digerlerini denemeyin bile korku filmlerinden çıkmıs gibi olursunz :)

hepsi yakışmış ama gaillo benm tam istediğim tonda durmuş, ben geçen yıl gaillo aldım elit line serisi ama hiç belli olmadı yaa benim göz rengim çok koyu, siyaha yakın nerdeyse, gaillo hiç belli olmadı, hiç kimse farketmedi lens taktığmı:) iki üç kere takıp attım bi kenara.. bu arada merak ettiğim bişey solotica mel ve gaillo birbirine benziyor mu? yani melde gaillo gibi az mı renk veriyo??

ben batma yapıyormu yada kayma öğrenmek istiyorum,rainbow yada elegance giallo alacağım,ama konfor konusunda fikir belirten yok.

rainbowlar uzun süre kullanım için rahatmı acaba,ben fresh look kullandım batma ve kayma yapıyor,elegance de kullandım,rahat baya ama doğal durmuyor dukusu.şimdi sipariş vereceğim bir türlü karar veremedim elegance giallo mu rainbow giallomu,yardımcı olursanız çok sevinirim,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…