güneşcim hazel ve deep hazeli beğendim gayethoş duruyor...bende n.c mel sipariş ettim heycanla bekliyorum....
hazeli beğendim doğal durmuş.
en sonuncu cok guzelmıs ..
Emeğine sağlık Güneşcim =)) Giallo biraz sarımtrak durmuş ama çok doğal ve hoş, ben en çok dark green ve hazeli beğendim sende. Fantasy Line'lar Elite Line kadar doğal değil gibi seri olarak... Ama renk çok hoş onda da. Lila rengi lenslere karşı her zaman negatif düşüncelerim olmuştur benim, naçizane fikrim mor olanlar pek iyi değil gibi. Umarım kızmazsın bana canım, kendi göz rengin çok daha güzel bence =))
teşekkür ederim canım şimdiden hayırlı olsun güle güle kullan :)
tşk ederim canım saol o lila rengini kullanırken ne gibi yorumlar alıyordun.valla iyi cesaret o rengi kullanmak benim tarzım hiç değil ama tercih meselesi tabi :79:
güneşcim ben sende deep hazeli cok begendım cercevesı koyu olmasına karsın renk cok guzel duruyor bılmıyorum neden ama benım charm mellerde heralde koyu cercevesınden dolayı bıraz daha iri gosterıyor gozlerımı:26:
giallo da dogaLLık olarak cok begendıklerım arasında:82: tesekkur ederız
güneşcım charm mel cok rahat ve dogal duran bır lens fakat bana buyuk duruyor hıssı verıyorbır sonrakı secenegımın cor mel olmasını dusunuyorum :97: cok acık bır renk takıntım yoktur lens secerken fakat charm mel cok yesıl durmasada yesıl tonlarında makyaja gore fark yapıyor:82:
emeğine sağlık cnm eminim rainbow almak isteyenler için çok iyi bir konu olmuştur bu konu =)..
gözlerin güzel olduğu için lensleri güzel taşımışsın bence.. menekşe rengi biraz anormal olmuş o da senle alakalı değil lensin rengi çok değişik =/ öyle göz rengi olmaz yani =D diğerleri gayet doğal ama soloticalar kadar iyi değil bana göre..
Güneşcim tekrar baktım da rainbow lu resimlerine,fantasy line deep hazel lı resmin çok hoş göründü gözüme,çok bombeli diyorsun sen ama,renk tonu çok hoş,gözüm ışığa çok duyarlı vitamin eksikliğinden diyorsun,o sorun hallolursa bence çok güzel durur çünkü çok hoş bir tonu varmış bir siyah kalemle falan çok albenili ve gizemli bir göz rengi olarak görünebilir