Kontakt Lens Rainbow dark green?

rohy

HesabımızAllaha
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2007
970
6
38
Rainbow dark green kullananlar resim koyabilir mi?Benim göz rengim koyu kahverengi,nasıl durur acaba?çünkü bazen aynı göz rengine sahp kişilerde aynı lensler bile fakrlı durabilio.Yardımcı olursanızsevinirim.

bende rainbow almayı düşünüorum ama bence kkoyu kahve gözler için dark green çok gerekszi ve koyu kaçar.rainbowun yeşillerinden hangilerini önerirsiniz arkadşlar yardımcı olacak olanlar varsa çok sevinirim.elite line ve fantasy line araısnda ne fark var

Aslında soloticaları beğenmiştim ben ama Türkiyede yokmuş:KK43: anladığım kadarıyla freshlook diamonds vs pek doğal durmuyor ve önerilmiyor. Rainbow düşünüyorum. Hafif bir yesillik istiyorum zaten,çok belli olmasın istiyorum..
Bilen varsa resim göndersin lütfen. ve fiyatı ,lensin druşu hakknda bilgi istiyorum.tşk.lr

kendi gözüm koyu kahve ve akşam rainbow dark greenlerim bu şekilde.

rainbow dark greenleri hiç tavsiye etmiyorum..gözlerim koyu kahve olmamasına rağmen orta kahve olmasına rağmen simsiyah göze çevirmişti..ve böyle alımlı siyah göz görüntüsü bile olmadı..
nasıl desem gözümün bütün ışığını ferini aldı...
(ki benim kahve gözlerim ışık vurunca keskin keskin altın rengi parlayan kahvelerdendir)
hani böyle göz hastalığından ötürü gözü simsiyah olan hasta insanlar varya..ortadaki siyah gözbebeği bütün irise yayılmış olanlar...işte onlara benzemiştim tam bir faciaydı...yeşili de aynada dibine girmediğin sürece gözükmüyordu...

Son düzenleme:
kendi gözüm açık kahve, bal rengi. dark greenler şahane olmuştu. evet uzaktan siyah gibi koyu oluyorlar ama biraz yakından, koyu makyaj da yaparsanız muhteşemler..

en iyi özellikleri ise doğallıkları. ben bile lens olduğunu bilmesem kendi gözüm zannedecektim.. yani dibine girerseniz bir ihtimal anlaşılır ya lens olduğu. mesela soloticalarda pikselleri görüyosunuz dibine girince, rainbow dark greende o yok. yüzde yüz sizin gözünüz

X