M merveilles Aktif Üye Kayıtlı Üye 26 Ocak 2011 26 0 10 Nisan 2012 Konu Sahibi GunhesH #21 Güneş .!.: eski kullandığım lenslerden birisi...resmini kaybetmiştim..arıyordum ve buldum.. rengi merak edenlere yardımcı olur inşallah.. Genişletmek için tıkla... pekı bu fotodan baska foto var mı ben bu renge takmıs durumdayım nette cok aradım bulamıyorum keske baska acılardan da foto olsa
Güneş .!.: eski kullandığım lenslerden birisi...resmini kaybetmiştim..arıyordum ve buldum.. rengi merak edenlere yardımcı olur inşallah.. Genişletmek için tıkla... pekı bu fotodan baska foto var mı ben bu renge takmıs durumdayım nette cok aradım bulamıyorum keske baska acılardan da foto olsa
J Jiyasa Aktif Üye Kayıtlı Üye 19 Ekim 2011 20 0 20 Haziran 2012 Konu Sahibi GunhesH #22 sanıyorum gordugum kadarıyla pupil boşluğu cok fazla rainbow un ..cok goze batıyor veya dogallıgını bozuyor mu bu durum ?
sanıyorum gordugum kadarıyla pupil boşluğu cok fazla rainbow un ..cok goze batıyor veya dogallıgını bozuyor mu bu durum ?