Kontakt Lens Rainbow açık yeşil (emerald green) orta kahve gözümde (Resimli)

GunhesH

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2006
3.433
10
eski kullandığım lenslerden birisi...resmini kaybetmiştim..arıyordum ve buldum..
rengi merak edenlere yardımcı olur inşallah..

Son düzenleme:
çok güzel lensin dokusu,duruşu rainbowları hep merak ederim ama sanırım opak değiller,en azından çok koyu gözleri açabilecek kadar opak değiller ,sen ne dersin güneşçim..
senin gözlerindeki bu tonu beğendim ama,sanırım buda solotıcanın charm serisi gibi gözleri büyütüyor değil mi?

eski kullandığım lenslerden birisi...resmini kaybetmiştim..arıyordum ve buldum..
rengi merak edenlere yardımcı olur inşallah..

Güneşcim,rainbow un giallosunun opaklığı da bu derece mi,yoksa enchancer gibi mi canım

nilcim aslında rainbowlar da soloticalar gibi yarı opak ve gözle kaynaşan tipte lensler...ama özellikle açık renkleri soloticanın açık renklerinden daha çok açıyor bence...bunlar elite line serisinden
...bir de daha opak olan ve kalın hareli olan fantasy line serisi var..onlar tam opaklar...

ama elite line ın yarı şeffaf yapıda olması yanıltmasın gözrengini bence çok güçlü şekilde açıyor..su gibi duru renk yapısına sahip ama resimlerde daha opak ve mat gibi gözüküyorlar nedense...yanlız pupil boşlukları geniş olduğu ve seçildiği için pupil görünümü sorun olabilir...özellikle de rainbowun grisi ve menekşe rengi gözleri inanılmaz açıyor...hatta ben rainbowun gri lenslerinin çok koyu gözlerde daha iyi gözrengini açtığına şahit oldum çoğu fotoda...
emerald greenler de resmen açık mavi açık yeşil...ama resmi biraz gölgede çekmişim..resimdenkinden daha açıktı rengi...

ve evet gözleri daha büyük ve çıkık gösteriyorlar...bombeli bir lens..ama tabi takan kişinin gözküresinin yapısına da bağlı..yassı yapıda gözleri olanlar için bu büyütme hoşa gidebilir ama başkaları için rahatsız edici bombe halini alabilir...bu lenslerde aslında hare yok dış kenarlarını özellikle dar boyama yapıyorlar gerçek göz renginin kenarı o lensin haresiymiş gibi gözüküyor....fantasy line serisinde kalın siyah çember var...
rainbowun açık renklerinin gözrengini nasıl açtığına dair sana rainbow menekşe renginin resmini de ekleyim kendi gözümde...tabi bu rengi tercih etmeyebilirsin ama gözrengini açma derecesi hakkıdna fikrin olur..

bunlar kendi gözümde rainbow lilaclar (hatta gözrengini o kadar açıyor ki yabancı forumda aynı renk lensi alıp zombi lensi gibi durdu diyenler ve başkasına satmak isteyenler olmuş..ama ben sevmiştim :) )

rainbowun grisini kullanmadım ama nette "soleko perla" diye yazıp aratırsan (yurtdışında rainbowun ismi soleko..renk de perla olarak geçiyor..burada rainbow gri deniyor) bunun daha kalın harelisi ve daha opağı (fantasy line) için de "soleko SL38 light perla" dersen rainbow fantasy line açık griyi görebilirsin...konuya resim koyabilirdim ama başkasına ait resim koyup saygısızlık etmek istemediğim için koymadım :)
umarım yardımcı olmuşumdur sana

Son düzenleme:
Güneşcim,rainbow un giallosunun opaklığı da bu derece mi,yoksa enchancer gibi mi canım

berrylipsciğim şöyle söyleyim..opaklık derecesi aynı olabilir çünkü bunların da yapısı yarı şeffaf..yani silik gibi..ama bu rengin kapta duruşu giallo kadar silik değil.. opaklık değil de renk farkından diye düşünüyorum... ama senin de dediğin gibi giallolar bunun yanında yoğunlaştırıcı lens gibi kalıyor...bunlar çok çarpıcı ve farkedilen bir renk..boncuk boncuk parlıyorlar...deniz suyu tonunda açık mavi-açık yeşil arası bir renk..daha açık kahve gözlerde direkt açık yeşil...soloticadaki verde marine renginin ton karekterine sahip..ancak verde marineden daha çok farkediliyorlar ve onlara göre daha mavi ağırlıklı duruyorlar...bana sorarsan...

Son düzenleme:
ben çok beğendim güneş emerald green.i dediğin gibi gölgede çekmişsin ondan koyu görünüyo ama koyu olmadığı belli rainbowlarda doğal bana göre en azından b&l yada freshlooktan bin kat iyiler

ben çok beğendim güneş emerald green.i dediğin gibi gölgede çekmişsin ondan koyu görünüyo ama koyu olmadığı belli rainbowlarda doğal bana göre en azından b&l yada freshlooktan bin kat iyiler

teşekkür ederim :) soloticalara geçmeden önceki favori lens markam rainbowdu...tabi pupilin biraz geniş olduğunu saymazsak renkleri çok güzel..ve bu markadan hangi rengi seçtiysem tahmin ettiğimden hesapladığımdan daha açık renk sonuçlarıyla karşılaştım...o bakımdan beni şaşırtan bir lens markasıydı

pupilin bazn çok dar olduğu lenslerde yapay durabilio bence lens rengi çok açıksa göze batıo pupil ..yoksa senin resmindeki rainbow bana göre kararında çokda hoş bebek gözü gibi hani ne mavi ne yeşil olur ya kocaman öyle tatlı olmuş aslında bende lensde irilikden hoşlanıorum ama charm.larda çok belli oluo o simsiyah hare bu yüzden cor alayım diyorum verde marine için ne düşünüyosun kafam çok karışık

haklısın yosuncum bu biraz da opaklıkla ilgili bir sorun...bana sorarsan rainbowda pupil boşluğu görüntüsünün en az rahatsız edici olduğu renk hazel rengi...diğer renklerdeki illa ki kendini gösteriyor..ama senin de dediğin gibi açık renklerde daha fazla göze çarpıyor tabi ki...
canım verde marine de böyle mavi-yeşil karışık renk yakalayamazsın..verde marineler daha yeşil ağırlıklılar..hatta ben de verde marine alacaktım kullanan kişiler kahve tonu gözlerde yeşil durduklarını ancak çok çok koyu kahve siyah gözlerde mavi yeşil durduklarını söylediler..ben de yeşil duracak diye almadım...zaten verde marine çok tercih edilen bir renk değil...kazara 1 kere alıp kullanan olsa bile 2. kez aldığını görmedim...

güneşçim ,açıklamaların çok tatmin edici idi eline sağlık tşk eederim:)
rainbow da doku olarak doğala yakın geldi bana,bu çok güzel ve opaklığı sanırım tatmin edici ölçüde,siyah gözlü olduğum için opak lens istemiyor diilim açık mavi bir lens istiyorum ama doğal olmalı çok bağırmamalı ne tonu ne de lensin dokusu..hazel- honey onları da çok seviyorum mavi ve bal severim ben kullandığın başka rainbow marka ve seri var ise paylaşır isen ve siyah gözdeki duruşlarına dair tahminlerini belrtirsen sevinirim :) nette bu markanın çok resmi paylaşılmamış sanırım..rainbow ve adore c serisi çok merak ediyorum,adore white ve blue öz3llikle ama piyasaya henüz çıkmamış yada balon bir haber mi anlamış değilim..

ben teşekkür ederim nilcim detaylara dikkat eden..uzun yazıları okumaya üşenmeyen ve bilinçli bir lens kullanıcısısın bence..seni o açıdan takdir ediyorum..taktıkların da çok yakışıyor ayrıca

nilcim emerald green haricindeki diğer kullandığım bütün rainbow renklerini tek bir konuya toplamıştım..sana o konunun linkini vereyim..diğer farklı renkler birarada..belki daha kolay fikir sahibi olursun

http://www.kadinlarkulubu.com/konta...enlere-kullandigim-5-farkli-renk-resimli.html

bu da fantasy line serisinin daha fazla resmini görmek istersen....
http://www.kadinlarkulubu.com/konta...inbow-fantasy-line-deep-hazel-resimlerim.html

canım ayrıca açık mavi ile ilgili bir fikrim daha var ancak onu sana özel mesaj olarak atacağım..çünkü başka birisinin paylaşımını içeriyor..özel mesajına da bakarsan iyi olur canım

güneşçim verdiğin bilgiler,uğraşın-ilgin ve hoş yorumların için tşk ederim..
emeğine sağlık hepsini inceledim ve rainbow aklımda
paylaşımlarını eksik etme,tşk ederim tekrardan çok incesin

güneşcim cnm çok sağol fikirlerin için sadece koyu gözlerde mavi duruyor demişsin verde marine için benimde oldukça koyu siyah değil ama bayağı bir koyu kahve isim vermeyeyim senin aldığın siteden alıyorum bende lenslerimi oraylada görüştüm onlarda koyu olmaz baya kendini belli eden bi mavi olur dediler noktacıkları turkuaz mavi imiş ay anlatırkende heyecan yaptım :) umutluyum sanki çok yeşil olmaz diye düşünüyorum artık

yosuncum kafanı karıştırmak istemem ama benim nette gördüğüm kahve göz üzerindeki verde marine resimleri genelde yeşil duruyorlardı ve kullananlarla da konuştuğumda yeşil duruyor demişlerdi..belki de bu kişiler daha açık tonda kahve gözlere sahip kişilerdi...
kendi gözlerinin koyuluk derecesini bilmediğim için kesin birşey diyemem ama en kötü ihtimal direkt yeşil bile dursalar opti-free veya freshcare solusyonla kullanılarak belki daha mavi ton duruşu sağlanabilir :) ancak tonun daha mavi durması demek rengin de koyulaşması anlamına geliyor aynı zamanda...zaten bu ismini verdiğim solusyonlar da renkleri daha koyu gösteren solusyonlar o yüzden bunları önerdim...çünkü genelde yeşil lensler koyu tonlarla karşılaştıkları zaman maviye dönüşüyorlar...

Son düzenleme:
ben zaten keskin bir mavi yada keskin bi yeşil istemiyorum bikaç resim buldum nette hatta siyah gözde verde marine bile buldum 5 saat gözlerimi patlattıktan sonra açık yeşil-mavi durmuştu ay bilmiyorumki resimlerdende çok anlaşılmıyor hiçbir lens ya birebir gibi olmuyo alıcam artık napıyım mel kesinlkle istemiorum şu an çünkü cor azulda çok açık olur diye korkuyorum onunda fazla resmi yok bide net mavi istemiyorum hep yeşil tonlu lensler kullandım

anladım canım ama sen mavi ile yeşil arası ton istiyorsan verde marine hepsinden daha uygun...
bende düz verde ile azul da var...verde olanı direkt canlı koyu yeşil..azul olanı ise masmavi duruyor..ikisi de oldukça keskin tonlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…