• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Raid aspirin temizlik deterjani

berfin_ist

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
36
Yer
İstanbul
piyasada ASPİRİN diye fısfıslı kırmızı bi ürün var..ben aldım çok memnunum.. raid aspirin ortak çözüm diye..şiddetle tavsiye ederim..yağda koltukda gomlekde camda pimapende kısacası hemen hemen her inatcı lekeyi cıkartan çok acaaipp bişi :) ürünün piyasada cok sahtesi var.ama ben raid i tavsiye ediyorum kırmızı ambalaj:3: $3099074473b.jpg

hiç duymadım görmedim nerde satılıyoki bende kirçöz kullanıyorum idare ediyo yani görsem bundanda alırım fiyat nekadardı canım

bende sır markanın aspirinsini alıyorum her marklette farklı farklı markaların oluyor fakat ben sırınkinden memnun kaldım ozellikle benım gibi kucuk cocugu olanlar için leke cıkarmıakta mukemmmel kosla yanında halt etmiş sık lekenın uzerine sil nasıl guzel cıkartıyor ayrıca mutfaktada guzel yag cuıkarıyor birde gomlek yaka ve mansetlerindede cok işe yaraıyor evin her yerinde rahatlıkla kuklanabiliyorsun ayyy reklam sloganı gibi olu :52:

her yerde kullanılıyor bu ürün. bizde kullanıyoruz ve çok memnunuz. fiyatı da çok uygun

fiyatı 2 tl ile 3 tl arası değişiyor..birçok marka gordum ama raid`inki en iyisi..zaten ASPİRİN olan birtek o..diğerleri asprn , asprns, asprins, aspirix , v.s gibi markalar adı altında satılıyor..aspirinho bile gördüm..yazıldığı gibi olan sadece raid aspirin..googleda raid aspirin diye yazın..bir kaç sitede satışıda var.tncr üreticisi.firmayi ararsaniz ucretsiz numunede alabilirsiniz:) ben 2-3 ay once o sekilde almıştım:32:

Back