rahminde perde ve pco olanlar

polyannadunya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2016
151
116
53
slm arkadaşlar , temmuz ayında rahmimde perde olduğu anlaşıldı gittiğim bir dr hemen alınması gerektiğini başka bir dr ise gerek olmadığını düşük geçmişi olmadan perde ameliyatı yapmayacağını söyledi daha sonraki süreçte de yumurtlama problemim ve polikistik over im olduğu anlaşıldı , burdan bakılınca durumum biraz umutsuz gibi ama bu durumda olan ve sağlıklı bir gebelik geçiren arkadaşlar var mı bana umut olun biraz

selam benim rahim filminde tespit edildi perde değilde eğrilik vardı gebelik olursa düşük riskine sebep olur dedi doktorum bendede polikistik over mevcuttu tüp bebek tedavisine başlayacağımız için riske atmak istemedik çok zorlu bi operasyon değil yarım saat sürmüş üç gün istirahat ettim sonra işe döndüm kafan karışıksa bence üçüncü bir hekimin daha fikrini al derim

operasyon basitmiş ama yapışıklık yada incelme gibi sorunlar olabilir dedi doktorum rahmin doğal yapısını bozmadan gebelik olması daha iyi dedi, düşük olabilir de olmayabilir de dedi ,ben gözümü kararttım olacaktım ameliyat fakat dr um hiç yanaşmadı bir de ben söyle düşündüm Dr un özel kliniği var para almak için bile yapardı ameliyatı ama yapmadığına göre bir bildiği vardır diye düşünüyorum ama emin değilim tabi, bu arada hayırlı olsun bebeğin sağ salim kucağına alırsın inşallah

Bizim bi komsu vardi rahminde perde vardi ikizlere hamile kaldi dogal ve dogurdu bile yalniz erken dogum oldu cunki rahimde yerleri cok darmis ondan

Bizim bi komsu vardi rahminde perde vardi ikizlere hamile kaldi dogal ve dogurdu bile yalniz erken dogum oldu cunki rahimde yerleri cok darmis ondan

ayy bide ikiz ne güzel, zaten hemen hemen hepsi erken doğuyormuş rahimde perde olanların ve büyük bir kısmı da düşükle sonuçlanıyormuş bazen bebek o perdeyi itip kendine yer açabiliyormuş bazen de zaten bebeğin sığabileceği kadar yer oluyormuş umarım benim de öyledir, çünkü zaten hamile kalamıyorum tedavi görüyorum bide perdeden dolayı kaybedersem çok kötü gerçi tabi önce hamile kalmam lazım :)

Merhaba benimde perde vardı ve pko yum.perde amelyatı oldum yeni

İki tane kimyasal gebelik yaşadım ama bu perdeden kaynaklancak diye birşey yok dedi doktorum.Hatta pko dan olma ihtmali yüksek dedi.rahim filmine bakarak amelyat dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…