• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

rahmin köşesine yerleşmiş dış gebelik

lady gonca

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2014
502
209
48
merhabalar
arkadaşlar tüple rahim bileşkesinde gebelik geçiren var mı ? dış gebeliklerin % 2-3 oranında görülen bir tipiymiş. çok nadir ama malesef ben yaşadım ve kürtajla sonuçlandı. daha kontrole gidemedim. yaşayan varsa sebepleri ve tedavi yöntei nedir yazabilirmisiniz ?

Bende dun düşük yaptım kan testinde 4haftalık utrasyonda bişey gorunmuyodu en son kan degerlerim düşmüş doktor hamileliğin sonlandı dedi tekrar hamile kalmamda sorun olur mu çok merak ediyorum

merhaba canım bende dış gebelik geçiriyorum.. 8ocakta de kan tahlilinde hamileydim...
sonra 112 ocakta doktora gittim tutunmaya çalışıyo dedi...
sonra 16 ocakta sabah kanamam oldu. ve beni eşim hastaneye zor götürdü çok ağrım vardı... dış gebelik dedi. kan değerim düşmüştü. ve hiç bisi göremedi.
19 da tekrar kan verdim değerim yükseldi.
24 tekrar verdim değer yüksek ama bişi gene yoktu. bide kanamamda bitmişti ct günü
(7 ay önce 9 haftalık bebeğim karnımda öldü ve kürtaş oldum. 6 ay korundum ve aralkta çalışmaya başladık hamile kalmıştım hemen) . başka bi doktor daha kontrol etti beni.. oda dedik. ne kürtaş olmuş gibisin nede bir iltihapla bir kist var . çok temiz rahmin dedi.
dün eşime ağrım sancım yok kanamam bitti dedim. çarşamba yani dün sabah 7 de ilişkiye girdik. işe geldim bişiyim yok akşam 5 te kanamam başlamış.. suan da devam ediyo..
ben adetmi oldum şuan ne oldum anlamadım her ayın 7 sinde adet oluyom normalde.
NEZAMAN BİTİCEK BU KANAMAM

başka konuda yorum yazdım ama canım anlamadım. dış gebeliği şuan mı geçiriyorsun ? daha öncemi geçirdin ? aceleden çok okuyamadım

başka konuda yorum yazdım ama canım anlamadım. dış gebeliği şuan mı geçiriyorsun ? daha öncemi geçirdin ? aceleden çok okuyamadım
şuan geçiriyorum.20 gün oldu canım.

bir dış gebelik geçirdim 20 gün önce kanamayla birlikte attım vücüdumdan.
7 ay öncede kürtaş oldum
2 kaybım olduğu için başka bi doktora daha görünmek istedim üni hocasına gittim.

8 tane neden saydı düşük ve bebk ölümlerinde 5 tanede test istedi.

-penferik kanal karyotip tayini( eşimde kan vericek buna)

-smear testi

-1. adetimi olunca 2-3 günü yapılacak test var.(ben kan vericem)
akş.insulin. fsh. lh e2 st3. st4. prolaktin. testesteron. dnea. so4. amh. 17-oh- progesteron. hepatit markerleri. toxo. cmv. rubella antikorları na bakılcakmış.

-radyoloji ünitesinde scopi-hsg (2 adet geçtikten sonra)

-tromboz. kardiyovasküler hastalık yatkınlık. (bunu hemen verebilirmişim ama bunuda 2 hafta sonra annemler gelicekozaman onlarla gidip vericem)

Back