- 17 Haziran 2017
- 1.395
- 779
- 123
- Konu Sahibi Sseerraayy
Merhaba kızlar bugun rahmimin kalp şeklinde oldgunu ögrendim.. kısaca yaşadıklarımı yazıyım. Evlendgim ilk 1-2 yıl çocuk düşünmedim istegimiz zamanda olmadı 1-2 yıl geçince dr gittik ultrasonda herşey normal kan testinde prolaktin çok yüksekti bu yükseklik dr çok koktutmuştu ki beni dahiliyeye yönlendirip mr istedi. Beyindi mr dı strese girdik ve akışına bırakalım dedik ve ben mr felan çektrmedim gel zaman git zaman bi skıntı vardı ki olmuyodu eşim test yaptırdı bende arkadaş tavsiyeyi dr gittim. Eşimin de sonuçları gzeldi benmde tek sorun yinede prolaktındı neyseki dostinek klomen igneyle 2. Ayımda hamile kalmıştım tabii keseyi gördük kalp atışını dinlemeye gittgimzde tuk yoktu sonraki hafta da sonraki haftada boş gebelikten kürtaj olmak zorunda kaldım. Kürtajdan sonraki patoloji raporum temiz çıktı Nese buna da şükür dedik kürtaj sonrası muayenemde dr bana rahmimin kalp şeklinde oldugunu söledi napıcaz dedi 3-4 tane daha düşük olunca hiperoskopiyle tırşlama yapıyoruz dedi kanım dondu. Dünyam alt üst oldu yine çok kötüyüm.. Size de sorum böle kalp şeklinde rahmi olup neler yaşadınız anlatır mısınız?