Rahmim ters'miş ve herşeyin sebebi de oymuş..

benim de rahmim ters..hemde bunu 13 yıllık evli ve 1 çocuk sahibiyken öğrendim..
yeryüzünde yüzde 30 kadında varmış bu..ve evet adet sancısına neden olurmus..doktorum dedi..
ama asla hamilelikle ilgisi yok..çünkü döllenme orada olmuyor..yumuırta kanalında olup sonra oraya yerleşiyor..ve rahim hamilelik süresince normal pozisyonunu alır..
Benim de ters, ilişkide gerçekten can yakıyor mu merak ediyorum :KK57:

Rahmin ters olması rahmin öne doğru değil arkaya doğru yatık olmasıdır
Gebe kalmada sorun teşkil etmez
Adet sancısı da yapmaz
Gebeliğe engel olmadiği doğru ama adet sancısı yaptiği bir gerçek
çevrendeki insanların bu konuda ki eğitimini merak ettim..bırakın bu çevredeki insan laflarını ya..
tekrar söylüyorum döllenme rahimde olmuyo ki hamileliği etkilesin..
Çevremdeki insanlarin hiçbirisi jinekolog değil tabiiki, dediğim gibi bende hamilelik konusunda sorun yaşanacağını düşünmüyorum,öyle olsa benim çocuklarim olmazdi ama adet sancısı ve ilişki sırasında acı hissi oluyor gerçektende..Hem doktor sitesinde okudum hemde bu şikayetlerimin sebebini sorduğumda "rahminiz ters duruyor, buyüzden olabilir" dedi doktor..

Rahmin ters olması rahmin öne doğru değil arkaya doğru yatık olmasıdır
Gebe kalmada sorun teşkil etmez
Adet sancısı da yapmaz
Gebeliğe engel olmadiği doğru ama adet sancısı yaptiği bir gerçek
çevrendeki insanların bu konuda ki eğitimini merak ettim..bırakın bu çevredeki insan laflarını ya..
tekrar söylüyorum döllenme rahimde olmuyo ki hamileliği etkilesin..
Çevremdeki insanlarin hiçbirisi jinekolog değil tabiiki, dediğim gibi bende hamilelik konusunda sorun yaşanacağını düşünmüyorum,öyle olsa benim çocuklarim olmazdi ama adet sancısı ve ilişki sırasında acı hissi oluyor gerçektende..Hem doktor sitesinde okudum hemde bu şikayetlerimin sebebini sorduğumda "rahminiz ters duruyor, buyüzden olabilir" dedi doktor..

Benim de ters, ilişkide gerçekten can yakıyor mu merak ediyorum :KK57:
Canım herkes de can yakacak diye bişey yoktur, belki sadece bazılarında..
Dediğim gibi kuzenimkinkide ters ve onunda canı yanıyormuş coğu zaman ama buda yüzde yüzünü kapsamaz sonuçta rahat ol..
Bu düşünceyle ikişkiye girersen direk psikolojik acı hissedersin rahat ol..relaxx:rapci::KK47::KK31:

Kızlar buara adet sancısı cekenler için,sürekli doğum kontrol hapı kullanıp hormonlarınızı mahvetmek yerine Agnucaston diye tamamen bitkisel bi ilac var onu kullanmanizi öneririm.
Ben doktor değilim tabiiki ama gerçekten fayda ediyor ve hiçbi yan etkisi yok..
Adet sancıları / düzensizlikleri
Memede hassasiyet / ağrı
Memede zararsız sancı yapan kitle ağrısı
Durumunda doktorlar bunu öneriyor
Ben 1 yıl boyu göğsümdeki kitle aşırı sancı yaptığı için doktor tavsiyesiyle kullanmıştım,nitekim adet sancılarımıda rahatlatmıştı.
Şimdide sadece adetime 10 gün kala kullanıyorum,adet gördüğüm gün bırakıyorum.Birazda olsa rahatlatiyor.
Adet olmaya yakın başlıyor çünkü saçma sapan kasık ağrılarım:kızgın:

Back