- 7 Ocak 2009
- 7.064
- 11.464
- 34
- Konu Sahibi EU1
çok tesekkür ederim cevabın için,valla bende neden eridi bilmiyorum hiç bir agrım ve akıntım yok doktor odiometri çektirtti %28 bir işitme kaybı varmış zarda çökme var dedi birde kemikçiğin bir tanesi erimiş tamamen dedi ameliyat gerekiyomuş.doktorada pek güvenemedim açıkçası bunları söyledi ameliyat yapıcaz dedi ama kulagımla ilgili nasıl bir ameliyat uygulayacagını anlatmadı önce beni anesteziye yönlendirdi sonuçları al ona göre detaylı bir şekilde ameliyatla ilgili konuşcaklarmış.ama bana göre bu biraz ters degılmı.önce bi anlat nasıl bi uygulama yapıcaksın bu ameliyatın basarısı nedir riskleri nedir degılmı.belki ben kabul etmicem ameliyatı yanlışmıyım.niye önce anestezi yaptırıyımki.ve şu an gercekten çok korkuyorum ameliyat olmazsam ilerde bana daha büyük sorunlara yol acarmış.bu doktor benim ilk gittiğim doktordu.o yüzden baska bir doktorada görünmek istiyorum.eger oda ameliyat şart derse o zaman olurum.sen kime olmuştun canım sakıncası yoksa yazarmısın iyiy bir doktor arıyorumda.tekrar çok tesekkürler
Çok geçmiş olsun yaa :çok üzgünüm:
Canım ben ilk gittiğin doktora ameliyat oldum ve herşeyimi orda yaptırdım başka yere gitmedim açıkcası kafam karıssın istemedim ..
seni neden hemen anesteziye göndermiş anlamadım ..
Hangi tahlilleri yaptın canım ?
Korkuyorum demişsin korkulcak bişi yok canım inan hiç duymuyosun bile yerimseniben
Özel mesajla msn adresimi yazdım canım sana eklersen ordan konusuyoruzz olurmu ?
Görüşmek üzere acil şifalar a.s.