- 9 Mart 2009
- 884
- 5.490
- 138
- Konu Sahibi Pa-NickYok
-
Tersse nasıl normal doğum olmuş anlayamadım
Bilmiyodum canım işte Allahın mucizesi Allah bağışlasınhamilelik ilerledikce dogum pozisyonunu aliyor rahim,benim rahmimde ters normal dogumu cok rahat yaptim Allaha sukur.
Bilmiyodum canım işte Allahın mucizesi Allah bağışlasın
Benimde doğumlarım kolay oldu çok şükür ama nette ilişkiye girdikten sonra kadını farklı pozisyonlarda beklemesi gerektiğini yaziyor döllenme için..gerçi ben doğumlarımdan sonra ögrendim rahmimin ters oldugunu o nedenle o pozisyonları deneme fırsatım olmadı çok şükürhamilelik ilerledikce dogum pozisyonunu aliyor rahim,benim rahmimde ters normal dogumu cok rahat yaptim Allaha sukur.
Canım genelde doktorlar rahim tersliğini çocuk olmaz diye tanımlamiyorlar ama çevremde biçok insan ters rahimle hamileliğin daha zor olabileceğini söylüyor.Hangisi doğru bilemiyorum tabii, bunu internette araştirdiğin zaman daha çok kafan karışabilir.Deminde belirttiğim gibi ilişki sonrası farklı pozisyonlar deneyebilirsin mesela sırt üstü değilde dizlerinin üstünde öne doğru eğilmiş vaziyette beklemek gibi.nasıl ters ya agzı yukarıda mı oluyor nokuyor benmde adetlerım cok sancılı olur ve evlendıkten snra daha sancılı oluyor bazen dayanamayıp agladıgım oluyor son bır yıldır agrı kesıcı kuşlanmak zrunda kalıyorumve cocugumda olmuyor acaba benım de mı ters
Canım genelde doktorlar rahim tersliğini çocuk olmaz diye tanımlamiyorlar ama çevremde biçok insan ters rahimle hamileliğin daha zor olabileceğini söylüyor.Hangisi doğru bilemiyorum tabii, bunu internette araştirdiğin zaman daha çok kafan karışabilir.Deminde belirttiğim gibi ilişki sonrası farklı pozisyonlar deneyebilirsin mesela sırt üstü değilde dizlerinin üstünde öne doğru eğilmiş vaziyette beklemek gibi.
Belki saçmaliyorumdur yani tam olarak bilmiyorum sadece duyumlarım bu yönde..
çevrendeki insanların bu konuda ki eğitimini merak ettim..bırakın bu çevredeki insan laflarını ya..Canım genelde doktorlar rahim tersliğini çocuk olmaz diye tanımlamiyorlar ama çevremde biçok insan ters rahimle hamileliğin daha zor olabileceğini söylüyor.Hangisi doğru bilemiyorum tabii, bunu internette araştirdiğin zaman daha çok kafan karışabilir.Deminde belirttiğim gibi ilişki sonrası farklı pozisyonlar deneyebilirsin mesela sırt üstü değilde dizlerinin üstünde öne doğru eğilmiş vaziyette beklemek gibi.
Belki saçmaliyorumdur yani tam olarak bilmiyorum sadece duyumlarım bu yönde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?