- 9 Mart 2009
- 884
- 5.490
- 138
- Konu Sahibi Pa-NickYok
Selamlar..yaklaşık 10 yıldır belirli aralıklarla KK nü takip ederim ama aktif olarak son günlere kadar hiç kullanmadim.Bikac yıllık bi üyeliğimde var ama genelde hep sorunları okumakla empati yapmakla yetiniyodum..gercekten farkli insanlarin farkli yaşamlarını,sorunlarını gözlemlemek ve hayatla daha barışık yaşamak adına çok güzel bi kulüp burasi..
Neyse gelelim konuya efendimmm.
Ben 31 yaşında 11 yıllık evliyim,bi oğlum bide 2 yaşında bi kızım var.
Kendimi bildim bileli adet sancısı çeker adet boyunca kıvrım kıvrım kıvranırım.önceleri evlenince geçer dediler, geçmedi
sonraları çocuk doğurunca geçer dediler ve iki tane normal yolla çocuk yaptım yine yine yineee geçmediii![KK14 :KK14: :KK14:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk14.gif)
![Er...what ? o_O o_O](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk13.gif)
![Kizgin :kızgın: :kızgın:](/images/smiley/kizgin.gif)
Anlamiyorum yani hala genç kızlar gibi adet sancısı çekmek ve her adet öncesi ağrı kesici almak iyice bıktırdı beni..
Bunun yanısıra ilişki sırasında sürekli hala ve hala canım yanıyor şaka gibi..![KK1 :KK1: :KK1:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk1.gif)
Biçok kez muayene ye gittim hicbi doktordan tuhaf bisey duymadim.
Bikeresinde bitanesi rahminin cok gerisinde bi et parçası yani yara var sıkıntı yaratıyorsa yakalım demişti.(ilk çocuğumda) ondan dolayı canım yaniyor desem ikinci cocuğumuda normal yolla doğurdum ve bu şekilde et parçası varsa bile yok olmuştur doğumla birlikte dediler.
Neyse cok uzattim gecenlerde farkli bi doktora gittigimde (normal rutin muayene) icin) doktor alttan muayene ederken ben dedimki "hocam 11 yillik evliyim iki cocugum var ama hala iliski sirasinda canim yaniyor bu normalmi, neyin nesi" diye sordugumda bana "rahminiz ters, buyuzden oluyor olabilir dedi ve geçistirdi.söylerken okadar normal söylediki dedim sanirim gayet normal birsey.
Neyse sonralari bunu eş dost'a soylemeye ve netten arastirmaya başladım.çoğu ters rahim'le hamile kalmanin cok zor oldugunu ve bana çok şansli oldugumu söyledi, nette de buna benzer seyler vardi.hatta ve hatta adet sancılarimin sebebi de güya bu ters duran rahmim miş![Oha :oha: :oha:](/images/smiley/oha.gif)
![Işsiz :işsiz: :işsiz:](/images/smiley/işsiz.gif)
Yani ben şimdi menopiza girene kadar bu adet sancilari icin aģri kesici mi kullancam arkadaş?![KK12 :KK12: :KK12:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk12.gif)
Dogum kntr haplari kullandim bekarken bile sancıyı hafifletiyor diye ama oda nereye kadar?![KK14 :KK14: :KK14:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk14.gif)
Ters rahim le ilgili bana bişey söylemek isteyen varsa severek dinlerim? Nebiliyim gercektende iki cocugumada klomen diye bi yumurta artirici var onunla hamile kaldim.
Bunun sebebi 31 yil sonra ters durdugunu ögrendiğim Rahmim miymiş yani???
Neyse gelelim konuya efendimmm.
Ben 31 yaşında 11 yıllık evliyim,bi oğlum bide 2 yaşında bi kızım var.
Kendimi bildim bileli adet sancısı çeker adet boyunca kıvrım kıvrım kıvranırım.önceleri evlenince geçer dediler, geçmedi
![KK14 :KK14: :KK14:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk14.gif)
![Er...what ? o_O o_O](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk13.gif)
Anlamiyorum yani hala genç kızlar gibi adet sancısı çekmek ve her adet öncesi ağrı kesici almak iyice bıktırdı beni..
Bunun yanısıra ilişki sırasında sürekli hala ve hala canım yanıyor şaka gibi..
![KK1 :KK1: :KK1:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk1.gif)
Biçok kez muayene ye gittim hicbi doktordan tuhaf bisey duymadim.
Bikeresinde bitanesi rahminin cok gerisinde bi et parçası yani yara var sıkıntı yaratıyorsa yakalım demişti.(ilk çocuğumda) ondan dolayı canım yaniyor desem ikinci cocuğumuda normal yolla doğurdum ve bu şekilde et parçası varsa bile yok olmuştur doğumla birlikte dediler.
Neyse cok uzattim gecenlerde farkli bi doktora gittigimde (normal rutin muayene) icin) doktor alttan muayene ederken ben dedimki "hocam 11 yillik evliyim iki cocugum var ama hala iliski sirasinda canim yaniyor bu normalmi, neyin nesi" diye sordugumda bana "rahminiz ters, buyuzden oluyor olabilir dedi ve geçistirdi.söylerken okadar normal söylediki dedim sanirim gayet normal birsey.
Neyse sonralari bunu eş dost'a soylemeye ve netten arastirmaya başladım.çoğu ters rahim'le hamile kalmanin cok zor oldugunu ve bana çok şansli oldugumu söyledi, nette de buna benzer seyler vardi.hatta ve hatta adet sancılarimin sebebi de güya bu ters duran rahmim miş
![Oha :oha: :oha:](/images/smiley/oha.gif)
![Işsiz :işsiz: :işsiz:](/images/smiley/işsiz.gif)
Yani ben şimdi menopiza girene kadar bu adet sancilari icin aģri kesici mi kullancam arkadaş?
![KK12 :KK12: :KK12:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk12.gif)
Dogum kntr haplari kullandim bekarken bile sancıyı hafifletiyor diye ama oda nereye kadar?
![KK14 :KK14: :KK14:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk14.gif)
Ters rahim le ilgili bana bişey söylemek isteyen varsa severek dinlerim? Nebiliyim gercektende iki cocugumada klomen diye bi yumurta artirici var onunla hamile kaldim.
Bunun sebebi 31 yil sonra ters durdugunu ögrendiğim Rahmim miymiş yani???