Merhabalar. ben 43 yaşında 2 cocuk annesi evli bir bayanım. 1 aydır cok şiddetli ve sürekli devam eden kanama ile Dr gittim hastanede detaylı incelemeler sonucu rahmim de en büyüğü 4cm büyüklüğünde olan büyüklü ufaklı miyomlar olduğunu ve ameliyat olmamım gerektiğini ameliyatla rahmimin alınacagını söyledi .rahmimi aldırmadıgım taktir de ise miyomların ameliyattan sonra yine aynı kanaman ve agrıların olur bukez daha cok üzülürsün dedi. rahmi alalım kurtul dedi bense kacgündür büyük üzüntü yaşıyorum psikolojim bozuldu ameliyatta rahmimin alınırsa evli oldugum icin cinsel hayatım olumsuz etkilenirmi eşimle aramda sorun cıkarmı sonucta evliliğin saglıklı bir şekilde sürdürülmesinde cinsel hayatta mutlaka etkili ben kendi acımdan bir isteyim inanın yok ama eşimi seviyorum rahmim alınınca eşim cinsel anlamda benden mutsuz olursa bu beni cok yıpratır. benim durumumu yaşamış ve rahmini aldırmış bayan arkadaşlarım lütfen bana bir fikir verin rahmini aldıran arkdaşlar cinsel hayatları bitiyor yada eşiyle arası acılır diye duydum rahmini aldıran ve bu yazımı okuyan bayan arkadaşlar lütfen bana yardımcı olunun ne yapmalıyım Allah rısası icin cevaplarınızı bekliyorum.