ReLaX02 Üzerimden atamadığım mutsuzluklarım var.. Kayıtlı Üye 20 Nisan 2017 196 725 18 12 Eylül 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi ReLaX02 #1 Merhaba kizlar. Rahmin olgunlasmasi ne anlama geliyo.. Bugun kadin doguma gittim cocuk tedavisi icin.. oda adetimde 2 gun gecikti kii arada boyle gecikmeler oluyo...oda yumurtaliklarin gayet iyi durumda dedi rahmin olgunlasiyo dedi..gebelik surecindede oluyomus galiba...siz ne anlama geldigini biliyo musunuz?
Merhaba kizlar. Rahmin olgunlasmasi ne anlama geliyo.. Bugun kadin doguma gittim cocuk tedavisi icin.. oda adetimde 2 gun gecikti kii arada boyle gecikmeler oluyo...oda yumurtaliklarin gayet iyi durumda dedi rahmin olgunlasiyo dedi..gebelik surecindede oluyomus galiba...siz ne anlama geldigini biliyo musunuz?
ReLaX02 Üzerimden atamadığım mutsuzluklarım var.. Kayıtlı Üye 20 Nisan 2017 196 725 18 12 Eylül 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi ReLaX02 #2 ???
severussnape bir pko lu Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 22 Kasım 2016 2.052 3.936 133 31 13 Eylül 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi ReLaX02 #3 Sevdigimadaminhatunuyum .!.: Merhaba kizlar. Rahmin olgunlasmasi ne anlama geliyo.. Bugun kadin doguma gittim cocuk tedavisi icin.. oda adetimde 2 gun gecikti kii arada boyle gecikmeler oluyo...oda yumurtaliklarin gayet iyi durumda dedi rahmin olgunlasiyo dedi..gebelik surecindede oluyomus galiba...siz ne anlama geldigini biliyo musunuz? Genişletmek için tıkla... ben gittiğimde doktor rahim kalınlaşmış ya hamilesin yada adetin çok yakın demişti..sanırım aynı şey oluyor..bilemedim :)
Sevdigimadaminhatunuyum .!.: Merhaba kizlar. Rahmin olgunlasmasi ne anlama geliyo.. Bugun kadin doguma gittim cocuk tedavisi icin.. oda adetimde 2 gun gecikti kii arada boyle gecikmeler oluyo...oda yumurtaliklarin gayet iyi durumda dedi rahmin olgunlasiyo dedi..gebelik surecindede oluyomus galiba...siz ne anlama geldigini biliyo musunuz? Genişletmek için tıkla... ben gittiğimde doktor rahim kalınlaşmış ya hamilesin yada adetin çok yakın demişti..sanırım aynı şey oluyor..bilemedim :)