- 21 Mayıs 2022
- 2.243
- 727
- 38
- 27
- Konu Sahibi BirMucizeOlsunb
Sanki şiş gibi dokundukca sizliyo gbi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adetinize kac gun varBoyle olan var mi
Adet duzenim sasti gecen ay düzgün olmadim bat 29 temmuzdu ben 16 temmuzda lekelenmeye basladim 26 sinda bitti bu ayda ise ya 16 agustos yada 19 agustos olmasi lazim. Buna ek olarak bacaklarim agriyor belim ağrıyor kasıklarım batiyor pit pit seğiriyorAdetinize kac gun var
Test yaptinizmiAdet duzenim sasti gecen ay düzgün olmadim bat 29 temmuzdu ben 16 temmuzda lekelenmeye basladim 26 sinda bitti bu ayda ise ya 16 agustos yada 19 agustos olmasi lazim. Buna ek olarak bacaklarim agriyor belim ağrıyor kasıklarım batiyor pit pit seğiriyor
Bugun yaptim ,bunlar ilk sonuclarTest yaptinizmi
Bozuk bu testBunlar ilk 10 dk
Olabilir idrari fazla damlattim sanirim, bi seferinde de az damlatmistim yarida kalmisti emmemisti idrarı sonuc cikmamistiBozuk bu test
Erken gebelik testidene istersenOlabilir idrari fazla damlattim sanirim, bi seferinde de az damlatmistim yarida kalmisti emmemisti idrarı sonuc cikmamisti
Bi seferinde denedim pozitifi gördüm sonrasi hayal kırıklığı kanda negatiftiErken gebelik testidene istersen
Kaset testte gölge gördüm gibi ama yarın başka test mi yapsan acaba.Bugun yaptim ,bunlar ilk sonuclar
Iste bi keresinde 2 3 damla damlattim yarida kesildi emmesi devam edip tek cizgi bile çıkmadıKaset testte gölge gördüm gibi ama yarın başka test mi yapsan acaba.
Bir de idrarı arkasında yazan tarife göre damlat canım, benim ki 3 damlaydı mesela
Bende gölge görüyorum gibi oluyo ama sonra buda bos diyorumIste bi keresinde 2 3 damla damlattim yarida kesildi emmesi devam edip tek cizgi bile çıkmadı
Hm kan ver o zmn cnmBi seferinde denedim pozitifi gördüm sonrasi hayal kırıklığı kanda negatifti
Biraz daha bekleyimde vericem artikHm kan ver o zmn cnm