Rahimden parça alınması

Nastasya flipovna

Guru
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2014
3.390
9.303
358
arkadaşlar bir aydır süren kanamam nedeniyle yarın rahimden parça alınacak. bu işlem acılı ve zor mu? birde bu şekilde kanama nedeniyle parça alınıp temiz çıkan var mı? üç çocuğum var ikisi daha bebek çok korkuyorum.
not: rica ediyorum bir süre konumu taşımayın.Çünkü jinekoloji bölümüne açtım aynı konuyu ve cevap alamadım. Bense cidden çok endişeliyim ve yarına kadar fazla vaktim yok.

hiç bilmiyorum. seçme şansı verirler mi onu da bilmiyorum.devlet hastanesinde olacak.ama sanırım lokal.aralarında konuşurken öyle duydum sanırım. sorduğum soruları da geçiştirdiler.

Uyuşturulacağın için fazla bir acı çekeceğini sanmıyorum canım.. inşallah bitecek gidecek düşünüp moralini kötü etkileme. Çok geçmiş olsun. Sonucun tertemiz gelsin inşallah.

Geçmişler olsun arkadaşım.
Allahım tez zamanda güzel heberlerle şifa verir inşallah.
Benim karaciğerden alınmıştı,lokal anestezi oldu,maalesef acımıştı çok.

Bende düşük sonrası kürtaj olmustum, uyuttular, hiçbirşey hissetmedim. Sizi de anestezi olmadan yapmazlar, lokal veya genel. Uyusturmadan yapmazlar yanı, bi sıkıntı olacağını sanmıyorum, gecmiş olsun

Bende düşük sonrası kürtaj olmustum, uyuttular, hiçbirşey hissetmedim. Sizi de anestezi olmadan yapmazlar, lokal veya genel. Uyusturmadan yapmazlar yanı, bi sıkıntı olacağını sanmıyorum, gecmiş olsun
çok teşekkür ederim. genel olsa acımaz ama lokal düşündürüyor biraz. size de çok geçmiş olsun.sağolun moral verdiniz.

çok teşekkür ederim. genel olsa acımaz ama lokal düşündürüyor biraz. size de çok geçmiş olsun.sağolun moral verdiniz.
Lokal olursa da spinal sezeryan gibi belden uyustururlar , yine bel altını hissetmezsiniz, lokal aşağıdan veremezler çünkü, ameliyathanede mi olacak bişey dedi mi dr

Lokal olursa da spinal sezeryan gibi belden uyustururlar , yine bel altını hissetmezsiniz, lokal aşağıdan veremezler çünkü, ameliyathanede mi olacak bişey dedi mi dr
Keşke dediğiniz gibi olsa. son doğumum spinal oldu.hissetmedim bile.sorduğum sorulara cevap alamadım o sırada bebeğimde çığlık çığlığa ağlıyordu üstelik ateşi de vardı.belirsizlik içinde gelmek zorunda kaldım.

Hastaneden hastaneye değişebilir ama benim çok kanamam vardı diye direk uyutmuşlardı. Yoksa o hastanede spinal ile işlemleri yapıyorlardı.
Birde Endoskopi de öyle, hafif uyutup yapıyorlar, uyanınca hiçbirşey hatırlamıyorsunuz, bence sizinki de öyle olur, gelmiş geçmiş olsun inşallah

çok çok teşekkür ederim. moral oldunuz. Asıl sorun parça alındıktan sonra başlıyor aslında ama işte insan genede korkuyor. Varolun vakit ayırdınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…