Rahimde zonklama

zemir

Ol der ve olur
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2018
95
59
38
36
İstanbul
Arkadaşlar merhaba
20 haftalık hamileyim Allah’a çok şükür bir kaç gün önce bebeğimin hareketlerini de hissettim fakat o günden sonra rahmimde bi zonklama ara ara ağrı oluyor ve bu ağrı zaman zaman karnımın içinde çeşitli yerlerde oluyor. Daha öncelerde birkaç defa idrar yolu enfeksiyonu yaşamıştım da tuvalette ağrı yapıyordu şuna tuvalette aprı yok çok şükür netten bakıyorum bu ağrılarım rahim büyüdüğü için diye duydum ama bazı yerlerde riskli diyorlar. Böyle bi durum yaşayan var mı aranızda Dr. randevuna daha çok var dayanamıyorum size sormak istedim. Belki böyle bi durum yaşayıp Dr. danışan vardır aranızda.
Bilgilerinizi rica ederim

Şimdiden çok teşekkürler herkese

Canım ben de yaşıyorum aynısını hatta geçen çok şiddetliydi doktora gittim hemen. Doktor rahmimin genişlediğini ve ağrıların bundan kaynaklı olduğunu söyledi. 3-4 hafta aralıklarla devam edicekmiş ağrılar doğuma kadar öyle dedi

Ahhh canım benim çok rahatlattın beni şuan bile ağrım var ama yazını okuyunca içime su serptin. Çok teşekkür ederim desteğin için. İnşallah sende sağlıkla kucağına alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…