evet güzelim ama seninle yazışmak bile bana rahatlık veriyor.Tşk ederim.
Çok haklısın güzelim maddi manevi çok yıpratıyor güzelim çokk.
Anlamadığım şu.Hamile kalabilmişitm ve o tedavimde sıvı yoktu.Acaba hamilelikte tüplerin bağlantı yerlerde herhangi bir bozulma olabilirmi ki??Yani olsa bile Aralık ayında dr bir daha içeriden yaktı uçları ve 1 ay sonra tüp bebeğe giriştik.Bu kadar kısa bir sürede olma şansı varmı??
Öff inan karman çorman oldum..
Peki tüplerini aldıktan sonra hamilelik yaşadın mı? Bebeğin varmı?
bir nebze faydam olduysa sevinirim, ben tüplerimi aldırdığımda rahimden birde miyom çıkarıldı, öncesinde de 4 tüp denemem vardı boşu boşuna yapılmış. dolayısıyla çok yoruldum, 6 ay ara verdim, henüz denemedim, çünkü tüp müp tahammülüm kalmamıştı, üstelik maddi anlamdada sıfırı tükettik, dolayısıyla ara verdiğim çalışma hayatıma geri döndüm... özetle altı aydır hiçbirşey yapmadım.
ameliyat yerlerinde bir bozulma olabilirmi demişsin? bu doktorunun ne kadar iyi olduğuna bağlı bence. ben doktoruma tüpleri bağlayacakmısınız? yoksa alacakmısınız dediğimde, bağlamayı tercih etmiyorum, zaman içinde sorun çıkarabiliyor,, o nedenle tümden çıkarmayı deneyeceğim, ama eğer çok yapışıklık varsa çıkaramam ve bağlamak zorunda kalırım demişti.
yada histeroskopi ile rahmin içi çok iyi temizlenmemiş olabilir. işte bunların tek cevabı bence öncelikle rahim filminde. tüpler olmayınca daha basit çekiliyor, 5 dk. bile sürmedi, ne acı ne sancı olmadı.
ya birde bu sıvılar illede kötü anlam taşımıyormuş, zaten sanada patoloji yapılmış, acaba bünyesel birşey olabilirmi? bu noktada başka doktorların fikrini almak derim. tek bir doktorun sözüyle hareket etmemeyi öğrendim ben. belkide tutmamasının o sıvıyla ilişkisi yoktur. burada tüpleri sağlam olup hamile kalamayan çok insan var.
yumurta kalitesizliği, rahim inceliği bunlarda başlı başına sorun zaten.