Rahimde sıvı birikmesi

Ramesy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2013
981
427
133
İstanbul
Kızlar merhaba
Yaklaşık 1 aydır sol kasığımda bir rahatsızlık hissi vardı. Önce sadece geceleri fark ediliyordu rahatsızlık. Yüz üstü yatarken elimi üstüne bastırıp uyuyabiliyordum ancak.
Doktora gittim. Önce "birşey yok ya eski yumurtandır yada yeni oluşan yumurtadır" dedi O rahatsızlık hissi devam edince tekrar gittim "aaa bu sıvı birikmesiymiş önemli değil adetle atarsın " dedi. Adet oldum fakat geçmedi. Çünkü o rahatsızlık hissi devam ediyor. Ağrı yada acı değil ama tarif edemediğim çok garip birşey. Daha önce hiç yoktu böyle birşey. Hamile değilim ama 3 kimyasalım var.. Yarın tekrar kontrolüm var başka bir doktorda tabi. Sonra uygun görürse rahim filmi çekilecek. Başına böyle birşey gelen var mı? Kimyasal gebeliklerimin sebebi bu olabilir mi tehlikeli birşey mi?

Canım ben İnt baktım tam bilmiorum bende sol over su birikintisi varmış tüp yapışık yada kapalı olduğunda oluyormuş döllenen yumurta rahmine yerleşemediği için yazıyor ama ben Dr bekliyorum şuanda nedicek bilmioyorum ilginç olan rahim filmi çekildim ve bir problem yaşamadım

Sonucunuz ne cikti acaba bende de sıvı birikmesi var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…