Rahimde şekil bozukluğu

esrasal

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2024
22
4
29
Herkese merhaba , bugün rahim filmi sonucumu doktoruma göstermeye gittim ve rahmimin üst kısmının kadeh şeklinde yani basık olduğunu söyledi. Gerçekten de çok bariz belli oluyor. Bu durum gebelik kaybına bebegin tutunamamasına sebep olabilir dedi.

Daha önce bu durumu yaşayıp ameliyat olan var mı? Açıkçası önceki gittiğim 2-3 doktor bu durumun çok da önemli olmadığını söylemişti fakat bu doktor ameliyat şart diyince kafam karıştı.

Tecrübesi olanların yorumunu bekliyorum 🙏🏻

Herkese merhaba , bugün rahim filmi sonucumu doktoruma göstermeye gittim ve rahmimin üst kısmının kadeh şeklinde yani basık olduğunu söyledi. Gerçekten de çok bariz belli oluyor. Bu durum gebelik kaybına bebegin tutunamamasına sebep olabilir dedi.

Daha önce bu durumu yaşayıp ameliyat olan var mı? Açıkçası önceki gittiğim 2-3 doktor bu durumun çok da önemli olmadığını söylemişti fakat bu doktor ameliyat şart diyince kafam karıştı.

Bı bilgim yok geçmiş olsun. Bi kaç güvenilir doktora daha görünmenizi tavsiye ederim. Bende film çektim kaç doktora gittim çoğu gayet iyi sorun yok derken tek bir doktor rahimde şekil bozukluğu var demişti bide bana değil yani eşime söylemişti eşimde ne bilsin bozukluk nedir diye detaya girmemişti ben bir daha o doktora gitmedim.

Bı bilgim yok geçmiş olsun. Bi kaç güvenilir doktora daha görünmenizi tavsiye ederim. Bende film çektim kaç doktora gittim çoğu gayet iyi sorun yok derken tek bir doktor rahimde şekil bozukluğu var demişti bide bana değil yani eşime söylemişti eşimde ne bilsin bozukluk nedir diye detaya girmemişti ben bir daha o doktora gitmedim.
Açıkçası ben rahim filmini 3 farklı doktora gösterdim hepsi bu durumdan bahsetti ama ameliyat olayını hepsi hemen önermedi. Son gittiğim doktor ileride bi noktada illa bu ameliyatı olacaksın yapalım aradan çıksın dediği için mantıklı geldi ama bilemiyorum :KK43:

MERHABALAAAR :KK200:
ben bu ameliyatı oldum ve 5 ay sonra hamile kaldım,
Y rahim teşhisi bana da koyuldu ve düşüğe sebep olacağı söylendi,
ki zaten hamile de kalamıyordum, bayağı kısık bir alan kalmıştı sadece,

çok şükür şimdi oğluşum karnımda :KK200:
sormak istediğiniz her şeyi özelden yazabilirsiniz

Merhabalar benim de rahmi Y seklinde basıklık var dr ameliyat olmamı söledi 2 tüp bebek basarısızlıkla sonıclandı rahmime çizik qtılması gerekiyormus ama bu konuda cok endişeliyim korkuyorum siz ameliyat oldunuz mu

MERHABALAAAR :KK200:
ben bu ameliyatı oldum ve 5 ay sonra hamile kaldım,
Y rahim teşhisi bana da koyuldu ve düşüğe sebep olacağı söylendi,
ki zaten hamile de kalamıyordum, bayağı kısık bir alan kalmıştı sadece,

çok şükür şimdi oğluşum karnımda :KK200:
sormak istediğiniz her şeyi özelden yazabilirsiniz
Rahim filmim bu sekilse 2 basarısı tüp bebek dr ameliyat olman lazım rahmin cok basık düşük riskin olur erken dogum olabilir dedi cizik atılması lazım dedi dr çok korkuyorum sizin nasıl gecti ameliyatınız ve nerde oldunu ameliyat

Eklentiler

• EF235895-AF64-4642-9E49-BDE161D9D005.jpeg
    EF235895-AF64-4642-9E49-BDE161D9D005.jpeg
    154,7 KB · Görüntüleme: 21
Rahim filmim bu sekilse 2 basarısı tüp bebek dr ameliyat olman lazım rahmin cok basık düşük riskin olur erken dogum olabilir dedi cizik atılması lazım dedi dr çok korkuyorum sizin nasıl gecti ameliyatınız ve nerde oldunu ameliyat
Ben oldum çok kolaydı hiç birşey olmuyor

Benim rahmim tersmiş. Sol yumurtalığımda kist varken MR çekilince öğrenmiştim. Tersten kasıt neydi bilmiyorum ama bebeğim oldu maşallah kolayda bir doğum gerçekleştirdim. Sizinki ile aynı mi bilemedim. İnşallah korkulacak bir şeyiniz yoktur bence bir kaç güvenilir doktorun da görüşünü alın ve hemen karamsarlığa kapılmayın

Benim rahmimde kalp şeklinde ortadan basık. 6 ay önce histeroskobi oldum doktorum hem histeroskobi hem laparoskopi yaptı göbekten delik açarak ordanda müdahale etti 1 saat sürdü amaliyatım. Somra ben 3 ayın sonunda hamile kaldım. 6 yıldırda tüp bebek tedavisi görüyordum faydasını gördüm açıkcası ertelemeyin derim..

X