Rahimde şekil bozukluğu ile doğum

Merhaba acaba bebeğinizi kucağınıza alabildiniz mu nasıl ilerledi süreciniz inşallah sizin için en güzeli en hayırlısı olmuştur
Merhaba aldım elhamdulillah 37+1 de 3200 gr olarak kucagıma aldım normal doğum ile hemde , depreme hatay antakyada yakalandım binamız yıkıldı tam yıkılırken çöken merdivenlerden atlayıp dısarı attım kendımı ona ragmen saglıkla elhamdulillah. Yani allah eger o bebege yasamayı nasip edecekse edıyor yiyecek ekmegı varsa ne yaparsan yap o bebek doğuyor . 6. Aya kadar Yogun kanamalara daha sonra 8. Aya kadar süren lekelenmelere ragmen elhamdulillah aldım bebeğimi saglıkla kucagıma darısı sizlere inşallah ümitsiz olmayın dualarım sızınle

Yaa çok şükür çok sevindim . Ayrıca Allah yardımcıniz olsin inşallah bende deprem zamanı Diyarbakır da idim tüp bebek daha çok yeniydi merdivenden koşarak indim sonra bişe yok geri çıktım geri indim derken çok şükür hala benmle inşallah darısı bana olur .inanın aşırı sevindim sizin için Allah analı babalı büyütsün insallah

Çok şükür maşallah maşallah bende çift rahimliyim didaltif uterus benimki de 12 haftalık düşük yaptıktan sonra rahim emar ı çektim didaltif uterus teşisi koyuldu.

Benimki çift rahim didaltif uterus. İnşallah ikinci yi de alırsınız kucağınıza Rabbim sağlıkla versin inşallah

Çok şükür maşallah maşallah bende çift rahimliyim didaltif uterus benimki de 12 haftalık düşük yaptıktan sonra rahim emar ı çektim didaltif uterus teşisi koyuldu.
Çift rahim de de sıkıntısız olabiliyor bebek diye duydum bana tek tek bütün tanıları koymuşlardı zaten perde ,yarım rahim,çift rahim,arkuat uterus çok şükür sıkıntısız oldu Rabbim yeterki istesin her türlü oluyor benim kızım 2 yaşında şimdi 2. Ye hamileyim bu da sağlıkla gelir inşallah başlarda çok üzüldük ama sonrası güzel oldu sizin de öyle olur insallahh

İnşallah çok teşekkür ederim canım duanı bekliyorum dua et canım

İkinci bebeğinizin cinsiyetini öğrenebilir miyim acaba . Çünkü yarım rahimde tek kız çocuk mu oluyor acaba . Etrafımda çoğu kişinin öyle olunca merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…