Rahimde polip

İyi geceler gecmis olsun. Ben yasadim malesef. Rahim kalinligi var denildi 5 ocakta kürtaj oldum genel anestezi ile. Biyopsi sonucuma gore polip varmis rahimde

İyi geceler gecmis olsun. Ben yasadim malesef. Rahim kalinligi var denildi 5 ocakta kürtaj oldum genel anestezi ile. Biyopsi sonucuma gore polip varmis rahimde
Teskr ederim gün almaya gittim ama tsh yüksek oldugu icin gün vermediler çok yoruldum bi sonuca ulaşsin istyrm artk

Kizlar rahminde polip var dedi doktor anesteziyle bakilicakmis boyle bi durum yasayan varmi
Merhaba canm benimde gecen hafta 1 doktor rahimde polip var dedi buyuk olmasa alalim demezdim dedi korktum sonra ilk gittigim doktoruma gittim oda ben ameliytlik bir durum dusunmuyorum dedi. Muayene etti suan yumrtalarin buyume zamani bu durumda rahim boyle gorulur bunu en iyi adettinden sonraki ilk 3 gun icinde gel ozman bakalim dedi
Icimi rahatlatti en azindam bi takip edelim dedi gel alalim demedi. Tabiki varsada takip edene aldiririm

Anasteziyle bakilicakti ama tsh yuksek cikti o yuzden suan bakabiyolar nolucak bilmyrm

Rahim filmiyle tespit edilmişti benim polip.. Daha sonra anestezi alıp histeroskopi ameliyatı oldum.
Sizin polipi nasıl farkettiler ki anestezi ile bakılacak? Dışarı sarkmamı var?

Rahim filmiyle tespit edilmişti benim polip.. Daha sonra anestezi alıp histeroskopi ameliyatı oldum.
Parca alindi usg bakildi o sekilde belli oldu

Bende de ultrasonda polip görmüştü doktor. Bir ay sonra gel bir daha bakalım dedi. Gittiğimde yine gördü. Yeri ve büyüklüğü açısından gebeliğe engel değildi(gebelik istiyordum o zaman) ve ara kanama veya uzun süreli adet kanaması da yapmıyordu ama doktor yine de alalım biz bunu dedi. Ben de o ay rahim filmi çektirmek istiyordum. Doktor son anda dedi ki tamam neyse önce filmi çekelim, hem polip nerede ve ne kadar büyüklükte iyice görmüş oluruz dedi. Film çektirdim ki polip falan yokmuş yanlış görmüş doktor. Emin olmadan histeroskopi yaptırmayın derim. Bir iki doktora gidin yani. Geçmiş olsun.

Saolun parca alindi benden sonrasinda polip var dendi 16 martta yapilcak hstrskopi

Normal yolla mı hamile kaldın canım. Polip den önce hiç hamile kaldınmı

Bende persembeye randevu aldim adet bitiminde ilk 3 gun gel ozman varmi yokmu bakalim dedi inss yokturr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…