Teskr ederim gün almaya gittim ama tsh yüksek oldugu icin gün vermediler çok yoruldum bi sonuca ulaşsin istyrm artkİyi geceler gecmis olsun. Ben yasadim malesef. Rahim kalinligi var denildi 5 ocakta kürtaj oldum genel anestezi ile. Biyopsi sonucuma gore polip varmis rahimde
Alinacak mi polip? Muayne mi olacaksinizTeskr ederim gün almaya gittim ama tsh yüksek oldugu icin gün vermediler çok yoruldum bi sonuca ulaşsin istyrm artk
Merhaba canm benimde gecen hafta 1 doktor rahimde polip var dedi buyuk olmasa alalim demezdim dedi korktum sonra ilk gittigim doktoruma gittim oda ben ameliytlik bir durum dusunmuyorum dedi. Muayene etti suan yumrtalarin buyume zamani bu durumda rahim boyle gorulur bunu en iyi adettinden sonraki ilk 3 gun icinde gel ozman bakalim dediKizlar rahminde polip var dedi doktor anesteziyle bakilicakmis boyle bi durum yasayan varmi
Anasteziyle bakilicakti ama tsh yuksek cikti o yuzden suan bakabiyolar nolucak bilmyrmMerhaba canm benimde gecen hafta 1 doktor rahimde polip var dedi buyuk olmasa alalim demezdim dedi korktum sonra ilk gittigim doktoruma gittim oda ben ameliytlik bir durum dusunmuyorum dedi. Muayene etti suan yumrtalarin buyume zamani bu durumda rahim boyle gorulur bunu en iyi adettinden sonraki ilk 3 gun icinde gel ozman bakalim dedi
Icimi rahatlatti en azindam bi takip edelim dedi gel alalim demedi. Tabiki varsada takip edene aldiririm
BılmiyorumAlinacak mi polip? Muayne mi olacaksiniz
Bilgi alin oncelikle. Anesteziyi sadece bakmak icin yapmazlar sanmiyorum. Nasil mudahale edecekler ayrintilariyla ogreninBılmiyorum
Parca alindi usg bakildi o sekilde belli olduRahim filmiyle tespit edilmişti benim polip.. Daha sonra anestezi alıp histeroskopi ameliyatı oldum.
Sizin polipi nasıl farkettiler ki anestezi ile bakılacak? Dışarı sarkmamı var?
uyutarak bakicaz dedi sadece zaten alamadim anestesi icin gundeBilgi alin oncelikle. Anesteziyi sadece bakmak icin yapmazlar sanmiyorum. Nasil mudahale edecekler ayrintilariyla ogrenin
Saolun parca alindi benden sonrasinda polip var dendi 16 martta yapilcak hstrskopiBende de ultrasonda polip görmüştü doktor. Bir ay sonra gel bir daha bakalım dedi. Gittiğimde yine gördü. Yeri ve büyüklüğü açısından gebeliğe engel değildi(gebelik istiyordum o zaman) ve ara kanama veya uzun süreli adet kanaması da yapmıyordu ama doktor yine de alalım biz bunu dedi. Ben de o ay rahim filmi çektirmek istiyordum. Doktor son anda dedi ki tamam neyse önce filmi çekelim, hem polip nerede ve ne kadar büyüklükte iyice görmüş oluruz dedi. Film çektirdim ki polip falan yokmuşyanlış görmüş doktor. Emin olmadan histeroskopi yaptırmayın derim. Bir iki doktora gidin yani. Geçmiş olsun.
Normal yolla mı hamile kaldın canım. Polip den önce hiç hamile kaldınmıRahim filmiyle tespit edilmişti benim polip.. Daha sonra anestezi alıp histeroskopi ameliyatı oldum.
Sizin polipi nasıl farkettiler ki anestezi ile bakılacak? Dışarı sarkmamı var?
Bende persembeye randevu aldim adet bitiminde ilk 3 gun gel ozman varmi yokmu bakalim dedi inss yokturr[/QUOT
Belirtileri varmi
Normal yolla mı hamile kaldın canım. Polip den önce hiç hamile kaldınmı
Polip varken mi hamile kaldinizEvet normal yolla hamile kaldım, ilk gebeliğim
Polip varken mi hamile kaldiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?