Rahimde polip ne demek

ben de anlamadım
defalarca vajinal muayene oldum
adetin 3. gününde de diğer zamanlarda da.
ne zaman yumurtlama günü gidersem o gün polip var diyolar
adette çağırıyolar polip değilmiş diyorlar.
illaki ileri tetkik yaptırmam gerekecek herhalde.

hangisine göre hareket edeceğiz iyice kafam karışık

Merhaba bisey sorucam konu biraz eski ama sizdede polip vardi dimi hamile kaldiniz. Gozunuz aydin olsun. Allab saglikla kucaginiza almayi nasip etsin. Polipi aldiripmi hamile kaldiniz

Merhaba bisey sorucam konu biraz eski ama sizdede polip vardi dimi hamile kaldiniz. Gozunuz aydin olsun. Allab saglikla kucaginiza almayi nasip etsin. Polipi aldiripmi hamile kaldiniz

Yok o iş kaldı öyle
Daha polip için kontrole gitmeden araya hamilelik girdi
hamile kalınca konteollerde hiç polip var falan demediler ben de doktora sormayı unuttum
Her şey yolunda diyor
Görülse söylerdi diye düşünüyorum

Yok o iş kaldı öyle
Daha polip için kontrole gitmeden araya hamilelik girdi
hamile kalınca konteollerde hiç polip var falan demediler ben de doktora sormayı unuttum
Her şey yolunda diyor
Görülse söylerdi diye düşünüyorum
Ay masAllah veren Rabbim vakti saati gelmis iste masAllah tekrardan

Ay masAllah veren Rabbim vakti saati gelmis iste masAllah tekrardan

Teşekkürler çok sağolun
Darısı isteyen herkesin başına
Cuma günü randevum var bu konuyu soracağım ama iyi oldu hatırlattığınız
Madem polip var diyorlardı nereye gitti ya da nerede şimdi? Öğrenince yazarım buraya ;)

Teşekkürler çok sağolun
Madem polip var diyorlardı nereye gitti ya da nerede şimdi? Öğrenince yazarım buraya :KK66:
Amin. Evet buraya yazarsan cok iyi olur bilgileniriz bizde

Ben de polip var, hem vajinal ultrasonda hem de hsg çekiminde gözüktü. İş yerime yakın oldugundan yumurta takibi için gittigim doktor, polip gebeliğe engel olabilir, gebelik olsa bile düşük riski yüksek olur diyor. Aynı sekilde hsg cekimimi yapan yer de, sağlıklı gebelik için polip alınmalı dedi.

Kendi doktorum da, poliplerin gebeliğe engel olmadıgını, poliplerin dogumla gececegini, dogumun bir çok hastalıga tedavi olacağını söylüyor ve polip alımını önermiyor. Herşeyin bir çözümü olduğunu ve polip aldırmak için anestezi almaya gerek olmadıgını söylüyor.

Sanırım doktorlar da oldukca farklı fikirdeler
Merhana bende poliplerimi aldıracağım şuan adet olmayı bekliyorum bizde çocuk istiyoruz 1.5 senedir olmuyor siz nezamandan beri istiyosunhz

Teşekkürler çok sağolun
Madem polip var diyorlardı nereye gitti ya da nerede şimdi? Öğrenince yazarım buraya :KK66:
Nasilsin gittinmi dr a

Merhana bende poliplerimi aldıracağım şuan adet olmayı bekliyorum bizde çocuk istiyoruz 1.5 senedir olmuyor siz nezamandan beri istiyosunhz
merhaba, bizim de 1 bucuk sene oldu.
siz histereskopi mi yaptıracaksınız? doktorunuz nasıl bir yol çiziyor bu polipler ve sonrasındaki sürecle ilgili?

Gittim evet rahimde öyle bişey görünmüyor dedi
Sanırım küçüldü ya da etki etmedi bebeğe
Çünkü bebek 12 haftalık oldu sorunsuz şekilde
MasAllah Rabbim isteyenlerede nasip etsin. Bu polip hormonlarlada alakali buyuyup kuculmesi oyle biliyorum ben hamilelikte hormonlarda degisiyo kucukse demekki oyuzden yok MasAllah Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin. Rabbim benim gibi isteyenlerede versi inisAllah tez vakitte

MasAllah Rabbim isteyenlerede nasip etsin. Bu polip hormonlarlada alakali buyuyup kuculmesi oyle biliyorum ben hamilelikte hormonlarda degisiyo kucukse demekki oyuzden yok MasAllah Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin. Rabbim benim gibi isteyenlerede versi inisAllah tez vakitte
Hayırlısıyla arkadaşım en kısa zamanda sana da bir bebek dilerim

Gittim evet rahimde öyle bişey görünmüyor dedi
Sanırım küçüldü ya da etki etmedi bebeğe
Çünkü bebek 12 haftalık oldu sorunsuz şekilde
benim doktorum da poliplerin hamilelikte küçülebilecegini söylüyor, belki sizinki de küçülmüştür.
hatta doktor o nedenle alınmasına şu aşamada gerek görmemişti.

benim doktorum da poliplerin hamilelikte küçülebilecegini söylüyor, belki sizinki de küçülmüştür.
hatta doktor o nedenle alınmasına şu aşamada gerek görmemişti.
Iste bi hamile kalabilsek bizim gibi hasta olanlar temizlenecekte. Bu hastalik hamileligede engelleyebiliyo. Ama veren Rabbim veriyo. Doktor bana en bastan dedi bu sekilde hamile kalan var evet engel ama veren Allah verir bu sekilde hamile olanda var dedi. Ben bitmeyen kanamam yuzunden aldirdim ve benimkiler buyuktu ve birde cok .
isté Allah daha iyisini bilir vardir bildigi Rabbimin

Iste bi hamile kalabilsek bizim gibi hasta olanlar temizlenecekte. Bu hastalik hamileligede engelleyebiliyo. Ama veren Rabbim veriyo. Doktor bana en bastan dedi bu sekilde hamile kalan var evet engel ama veren Allah verir bu sekilde hamile olanda var dedi. Ben bitmeyen kanamam yuzunden aldirdim ve benimkiler buyuktu ve birde cok .
isté Allah daha iyisini bilir vardir bildigi Rabbimin
Ben de 1 bucuk senedir deniyorum, bir de cikolata kistim var.
Yumurta tabiki tedavisindeyim, önümüzde 4 aylık bir süreç daha var. Bu sürede olmazsa polibi aldırıp biraz da öyle deneyip olmazsa tüp bebek diye düşünüyorum.

Poliple hamile kalan da gercekten cok fazla var, ama herhalde boyutuna ve rahimdeki yerine göre gebeliğe engellik yüzdesi de değişiyor. Ben de engel oldugunu düşünüyorum ama doktor güven bana, boşuna operasyon yapıp rahimle oynamayalım, biraz daha deneyelim diyor. Bıraktım kendimi tamamen ona :(

Ben de 1 bucuk senedir deniyorum, bir de cikolata kistim var.
Yumurta tabiki tedavisindeyim, önümüzde 4 aylık bir süreç daha var. Bu sürede olmazsa polibi aldırıp biraz da öyle deneyip olmazsa tüp bebek diye düşünüyorum.

Poliple hamile kalan da gercekten cok fazla var, ama herhalde boyutuna ve rahimdeki yerine göre gebeliğe engellik yüzdesi de değişiyor. Ben de engel oldugunu düşünüyorum ama doktor güven bana, boşuna operasyon yapıp rahimle oynamayalım, biraz daha deneyelim diyor. Bıraktım kendimi tamamen ona :KK43:
Canim senin 1 bucuk senedir benim 4 sene oldu . Cok bunaliyorum. Iyiki kizim var. Oyuzden sukrediyorum. SimdikiAklim olsa bu kadar ara vermezdim

Kızını allah sana bağışlasın. Herseyin hayırlısı, eminim ki güzel haberlerini vereceksin en kısa zamanda
Amin canim sagol Rabbim sanada anneligi taddirsin Allahim kimsenin kucagini bos birakmasin. Amin.
Agzindan bal damliyo valla insanin morali bozuk olunca boyle seyleri duymak ne guzel. InisAllah sen de guzel haber verirsin.. Rabbim sifa versin bize Ser ise Hayra cevirip evlatlarimiza kavustursun..
Aminnn

Benimde gecen ay rahimden polip alindi. Doktor gorur gormez hemn alalim engelleri sifirlayalim dedi. Ertesi gun hemn aldilar cok basit oldu. Uzerine adetimde hic degismeden oldum. Suan adetim 2 gun gecikti. Ins tutmustr diye dua ediyorum. Biraz daha beklicem

Benimde gecen ay rahimden polip alindi. Doktor gorur gormez hemn alalim engelleri sifirlayalim dedi. Ertesi gun hemn aldilar cok basit oldu. Uzerine adetimde hic degismeden oldum. Suan adetim 2 gun gecikti. Ins tutmustr diye dua ediyorum. Biraz daha beklicem
Ay canim hadi inisAllah hamilesindir. Allahtan umut kesilmez...
Seni gorunce bizde umutlaniriz Rabbim isteyen herkese evlat versin . Amin

Back