• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rahimde polip çıktı,çok tedirginim :43:

sonbahar99

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2011
38
0
46
İstanbul
5 yıldır süregelen ara kanamalarım sonucunda dün teşhiş koyuldu ve 1 cmlik polip olduğu söylendi.Şimdi aldırmam gerekiyor,genel anestezi yapıp kamerayla alıyorlarmış.Eşim başka doktora da gösterelim diyor ama sürekli vajinal muayene olmaktan da sıkıldım bakalım hayırlısı,bir sonraki ay aldırayım diyorum.Benim gibi polip aldıran oldu mu daha önce acaba ?

Canimm cok gecmis olsunn demek polip suphesi dogruymus:( ultrasonda mii farkedildi rahim filminde falan mi cikti..ben ikinci kez muayene oldum.polikistik dediler ondan mi bu kanamalarim heralde.bilmiyorum tam olarakl ben de kesin polipim var dedim ama goremediler birsey.sonuclarini alip bir baska dr.a goturmende fayda var.bazilari hemen alalim derken bazilari baska birsey soyleyebiliyor.tekrar gecmis olsun durumundan haberdar et bizleri..

çok teşekkür ederim canım,Allah şifamızı bir an önce verir inşallah.polip teşhisi çok kolay değilmiş ama,doktor rahime bir sıvı enjekte etti,rahmi büyüttü ancak o şekilde gördü onda bile %100 konuşmadı,polipe benzer yapılar gördüm dedi,yarın hemen alalım dedi ama biz bir sonraki aya kalsın dedik,şimdi istanbul anadolu yakasında başka iyi bir doktor arıyoruz, bir doktora daha gösterelim dedik,ama aynı muayeneyi tekrar olmak da istemiyorum,ne zor şeylermiş,Allah yardımcımız olsun

Back