Bende rahimde perde var. 2 düşük yaptım o perdeyi almadıkça düşük yaparsın dediler. Doğum yaptığım doktorum hayır sen böylede doğum yapabilirsin dedi. Ve 3.de kucağıma aldım. Doğum dan sonra hastaneden verilen kağıtta rahimde perdenin görülebildiği kadaralndıgı yazıyor ama doktoruma sormadım unuttumMerhaba arkadaşlar tüp bebek için samsun arastirma Hastanesi'nde baslayacagim...ama rahimde perde görüldü.oncesinde alınacak peki rahim perdesi olup iyileşen hamile kalan varmı...kolay bir işlem mi ...tedirginlik içindeyim ne olacak ne edecek diye...rabbim tüm anne olmak isteyenlerin yar ve yardımcısi olsun
Benim hsg görüldü alttan bakınca da gördüler bende operasyon geçirdim tüp bebek sürecindeyimMerhaba rahimde perde olduğu nasıl öğrenildi acaba
Öncelikle geçmiş olsun, İnşaallah hayirli, sağlıklı bir evladiniz olsun kolaylikla.Benim hsg görüldü alttan bakınca da gördüler bende operasyon geçirdim tüp bebek sürecindeyim
Yok anestezi altında yapıldı bana uyanınca regli ağrısı gibi ağrım oldu benden rahim t şekli yapışıklık falan da vardı 3ü birden yapıldı hiç gebelik yaşamadım ben ondan dolayı yeniden hsg istedi orada çıktıÖncelikle geçmiş olsun, İnşaallah hayirli, sağlıklı bir evladiniz olsun kolaylikla.
Yani çoğunlukla suphelenmeleri için alttan muayene mi lazim,karından ultrasonla şüpheye düştü bugün bana doktor.
Acılı bir işlem mi, ne kadar sürüyor
Geçmiş olsun canım özelde yaptırdın o zaman. Şehir hastanesinde anestesisiz dedi o acıya da dayanılır mi bilemedim uzun da sürüyorsa. Sorunlarınin hepsi çözülmüş Allah'ın izniyle yakın zamanda bebeğine kavuşacaksınYok anestezi altında yapıldı bana uyanınca regli ağrısı gibi ağrım oldu benden rahim t şekli yapışıklık falan da vardı 3ü birden yapıldı hiç gebelik yaşamadım ben ondan dolayı yeniden hsg istedi orada çıktı
Amin teşekkür ederim yok araştırma Hastanesinde devlette yaptırdım yani 4 ay bitti olalıGeçmiş olsun canım özelde yaptırdın o zaman. Şehir hastanesinde anestesisiz dedi o acıya da dayanılır mi bilemedim uzun da sürüyorsa. Sorunlarınin hepsi çözülmüş Allah'ın izniyle yakın zamanda bebeğine kavuşacaksın
Ben ekimin 3 ünde ameliyat oldum perde ameliyatı iki düşüğüm oldu tekrardan kendiliğinden hamile kalırsın dedi doktor ameliyatım güzel geçti ağrı sızı çok aşırı olmadıMerhaba arkadaşlar tüp bebek için samsun arastirma Hastanesi'nde baslayacagim...ama rahimde perde görüldü.oncesinde alınacak peki rahim perdesi olup iyileşen hamile kalan varmı...kolay bir işlem mi ...tedirginlik içindeyim ne olacak ne edecek diye...rabbim tüm anne olmak isteyenlerin yar ve yardımcısi olsun
Geçmiş olsun canım özelde yaptırdın o zaman. Şehir hastanesinde anestesisiz dedi o acıya da dayanılır mi bilemedim uzun da sürüyorsa. Sorunlarınin hepsi çözülmüş Allah'ın izniyle yakın zamanda bebeğine kavuşacaksın
Perde ameliyatı olmadan önce mi dusugunuz oldu.rabbim.tekrar yaşatmasın canim...afedersiniz alttan oluyor dimi anestezi ileBen ekimin 3 ünde ameliyat oldum perde ameliyatı iki düşüğüm oldu tekrardan kendiliğinden hamile kalırsın dedi doktor ameliyatım güzel geçti ağrı sızı çok aşırı olmadı
Evet gebeliğe engel değil ama düşük erken gebelik engel..buda kötü durum..alınmasi daha iyi.. doğal yolla olmuyor ne yazikki..ins hayırlısı ile rabbim nasip ederRahimde perde gebeliğe engel değil ki,ama düşüğe sebep oluyormuş.siz neden tüp bebek yaptırıyorsunuz
Merhaba histerekopi rahim perde ameliyati oldunuz muBenim hsg görüldü alttan bakınca da gördüler bende operasyon geçirdim tüp bebek sürecindeyim
EvetMerhaba histerekopi rahim perde ameliyati oldunuz mu
Benim hem rahim t şeklinde idi hem yapışıklık vardı hemde perde dediler 3 işlem birden yapılmıştı
Merhaba histerekopi rahim perde ameliyati oldunuz mu
Bende cuma günü oldum..belden aşağı aneztesi uygulandı...hafif regl ağrısı birde lekelenme var...suzdede böyle olmusmuyduBenim hem rahim t şeklinde idi hem yapışıklık vardı hemde perde dediler 3 işlem birden yapılmıştı
Hayır ben tam uyutuldum ve 3 4 gün ağrım oldu sonra geçti tedavime başladım geçmiş olsunBende cuma günü oldum..belden aşağı aneztesi uygulandı...hafif regl ağrısı birde lekelenme var...suzdede böyle olmusmuydu
Sanirim kişiden kişiye değişiyor..çok teşekkür ederim sizede geçmiş olsun...tüp bebek tedavisi sajirim..bend ins ocakta...rabbim yar ve yardımcımız olsunHayır ben tam uyutuldum ve 3 4 gün ağrım oldu sonra geçti tedavime başladım geçmiş olsun